2777
2789
عنوان

افکار خودکشی دارم 😭

216 بازدید | 23 پست

روانی شدم رسما همش کتک کاری میکنم با بقیه

نمیدونم چکار کنم خستم

پدرم چند هفته پیش کتکم زد از او روز به شدت آدم عصبی و پرخواشگری شدم

همه چیم به هم ریخته قیافم خوابم احساس میکنم زندگیمو باختم دلم مُرده 

همه چیم

۳ هفته از خونه نرفتم بیرون فقط گریه میکنم و آهنگ گوش میدم

دررو رو خودم قفل میکنم کسی هم پیشم نیست فقط مادرم میاد چند ثانیه گریه میکنه غذا میذاره بعدش میره

فقط دعوا میکنم با خونوادم کتک میزنم البته کتکم میخورم

امروز پدرم بهم گفت نمون خونم برو پیش عموت زندگی کن دوست دارم خودکشی کنم روانم خیلی به هم ریختس خیلی تحت فشارم خاک تو سر خونواده سمیم بخدا من آدم بدی نیستم مسبب حال بدم پدرمه 

خونوادم منو نمیخوام من از همه جا طرد شدم اعتماد به نفسمو کاملا ازدست دادم دیگه این زندگی به هیچ دردی نمیخوره به پوچی رسیدم کاملا بی معناس زندگیم 

😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیلم درخت گردو رو دیدی ؟

فقط خواستم بگم که آدم های بودن که زجر های بدتر و بیشتری نسبت به تو کشیدن ولی خودکشی نکردن ،فشار های روانی که روی توعه در دسته درجه دو قرار میگیره یعنی آدم اگه بخواد می‌تونه باهاشون مقابله کنه 

(هشدار : درخت گردو صد در صد گریه اوره )

.

خانمی چند سالته 

با مشاوره رایگان تلفنی ۱۴۸۰ تماس بگیر. 

و اینکه یه جدول چهل خونه ای بکش 

با خدا عهد ببند و کمک بخواه 

هر روزی که در جهت اهدافت حرکت می‌کنی ( ورزش ، عبادت ؛ تفریح ، شادی و ...کلا تغییر ) روی یک خونه خط بزن 

بعد از چهل روز انسان دیگه ای شدی . 

بعد بیا اینجا منو دعا کن 🤲💓

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان به نظرت خودکشی کنی مشکلاتی که گفتی حل میشن ؟ 

خودکشی تنها راه نیست اما در هر صورت با اطمینان میشه گفت بدترین راهه✋

گناهشم نابخشودنیه چون حق النفس عه یعنی یه چیزی مثل حق الماس بدنت 

می قتل میمونه 

تو بدنی رو کشتی که می‌خواسته زندگی کنه و اون دنیا این بدن ازتو نمی‌گذره 

به همه عواقب وحشتناک فکر کردی که میگی خودکشی 

همون طور که گفتم اصلا به این فکر کردی چند نفر از تو بدتر بودن اما خودکشی نکردن ؟ 

به چه قیمتی خودکشی ؟! خودکشی اصن قیمت نداره ، در هر سو ضرره

میدونی بعد از خودکشی چه فشاری به روح میاد بخاطر پشیمونی ؟ 

اصلا درمورد خودکشی حرفم نزن 

.

تو خودتی

تو نفس خودتی

تو ارزشمندی

مثل خیلیای دیگه

پدر و مادر وسیله ی الهی هستن. درسته الدین هستن. قطعا احترامشون واجبه... اما بد رفتاری هر کدوم از آنها، نباید ما رو از اصل خودمون دور کنه و بپذیریم والدین که نزدیک ترین های ما هستن، باز اسباب و وسیله در دنیا برای ما هستن و اصل ما، یه چیز دیگه ست

اصل ما، مخلوق بودن خدای خالق هست ... من ارزشمندم و خدایی دارم که من رو آفریده، دنیا رو بخاطر شخصِ من آفریده، پس من پیش خدا عزیز هستم

ای خدای خالق و عزیز، کمکم کن با این آزمایشات و این وسیله های آزمایش، به تو برسم.... به ارزشمندی خودم برسم

چندسالته دختری یا پسر  پیشنهاد میکنم بری پیش یه روانشناس  راهکار خوبی بهت پیشنهاد میکنه عزیز من هیچ چیزی ارزش نداره بخاطرش خودتو ازبین ببری زندگی باهمه سختیاش بازم قشنگه 

عزیزم آنقدر بدبین نباش حالا از پدرت کتک خوردی باشه میدونم ناراحتی اما باز پدرته اشکال نداره ،به خودت بیا شروع کن روزی نیم ساعت برو بیرون پیاده روی کن دیگه این اهنگهای مزخرفم گوش نده فرکانس پایین دارن حالتو بد میکنن به جاش چند تا کارتن یا فیلم قشنگ و شاد دانلود کن ببین بعد شروع کن کتاب بخون و تو موقعیت مناسب پیش پدرت برو و بهش بگو چقدر ناراحتی که رابطتون سرد شده و تو اونارو دوست داری 

عزیزم هیچکس نمیتونه جای خانوادتو برات پر کنه حتی اگه دعوات هم بکنن باز بهتر از هر کسی هستن برات .خودت هم قدمی برای بهتر شدن رابطه بردار 

زندیگم اصلا قشنگ نیست همه جا مشکل دارم

ببین گلم تو مشکلت اینه که هنوز مسائل و خوب درک نمیکنی ومتأسفانه پدرتم از شیوه بدی استفاده میکنه خوب تو هم آروم وسنجیده مشکلتو بگو نمیشه که دعوا وبزن راه بندازین خونه محل آرامشه نه میدون جنگ

2801