2777
2789

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

پاستا و ماکارونی .نودل .لازانیا.سالاد ماکارانی 😋😋دلم خواست🤧🥺⁦❤️💅

ما به هم نخواهیم رسید.                                                 اما بهترین غریبه ات خواهـم مانـد.                                   که تو را از دور برای همیشه دوســتت خواهم داشت 🖤....

تمام غذاهایی که خوردم بی شک عالی بودن 

ولی غذای مادر و مادربزرگم حرف نداشتن 

مخصوصا قرمه سبزی مادربزرگم

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

هیچی شله مشهدی نمیشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
مگه خوشمزه تراز قورمه سبزی داریم

لازانیا خوشمزه ترع

ما به هم نخواهیم رسید.                                                 اما بهترین غریبه ات خواهـم مانـد.                                   که تو را از دور برای همیشه دوســتت خواهم داشت 🖤....
هست ولی قورمه اول

نخیر اول لازانیا 😅بحث ندارع اصلا🤫😂

قیمه نثار و قرمه سبزی مامانم

ماهی کبابی

کباب کوبیده بابام

گوشت اردک که ی شمالی پخته بود

خورشت قارچ

و....

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

غذای مونده

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
2801