خواهر نامزدم یه دختر داره تقریبا دو سالشه خیلی به نظرم کیوت و مهربون میومد من بدبخت ساده هر وقت میدیدمش همش بغلش می کردم و باهاش سلفی میگرفتم و... مادرشم همش چپ چپ نگام میکرد انگار میخوام بچشو بخورم😐 ولی من زیاد توجه نمیکردم و همیشه به اون بچه محبت داشتم. دیروز یه عکس ازش گرفته بودم به نظرم خیلی ناز بود و توی پیجم پستش کردم ۲ ساعت بعد خانم زنگ زده با یه لحن حق به جانب و با پررویی تمام که تو غلط کردی عکس بچه منو میزاری تو پیجت!!
همش تقصیر خودمه که سعی کردم با این خاندان پفیوز صمیمی بشم و بچش به عنوان زندایی آیندش محبت میکردم و کلی براش هدیه و اینا میخریدم و دوسش داشتم اینم بزرگ شه میشه یکی مثل مادرش
امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند.
توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت. اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.
اول که نباید اون رفتار را می کرد ولی باید باید اجازه می گرفتی و عکس بچه را میذاشتی..این کارت اصلا درست نبوده ... فوق العاده هم بدبوده ..
سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم وخواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم جدید است