2777
2789

من بیست و هشت سالمه 

دوستم سی سالشه 

سنامونو میگم ببینید بچه نیستیم

همیشه زنگ میزنه با من حرف میزنه ساعت ها 

وقتایی هم شارژ نداره تک میزنه که من بزنگم 

گاهی خسته میشم جواب نمیدم 

حالا دیروز زنگ زده بود دوستم 

باباش ازونور گفت تو (ینی من)بیکاری دم به دقیقه به دختر من زنگ میزنی؟! حالا چی دختر خودش زنگ زده

منم عصبی شدم به دوستم گفتم بذار اسپیکر 

دید عصبانیم نذاشت چیزی به باباش بگم 

دارم حرص میخورم فقط 😡

یبار دیگم گفت دخترم بیوه ست باهاش رفت و آمد نکن 

دوستم خیلی ناراحته همش میگه بابام روانیه 

تو بخاطر من چشم پوشی کن

با دوستت قطع ارتباط کن

ما به هم نخواهیم رسید                                                     اما بهترین غریبه ات خواهـم مانـد.                                      که تو را از دور برای همیشه دوســتت خواهم داشت 🖤....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2802

عزیزم بچگانه رفتار کردی ک گفتی بزار اسپیکر جوابشو بدم. اونم بچگی کردع گفته روانیه. میتونید با سیاست پیش باباش کمتر حرف بزنید ب دوستیتونم لطمه وارد نشه

یا من یا هیچکس همون خودم
کلا زده شدم ازش بهترین دوستمه اما دلم میخواد بزارمش کنار

آره همین کارو کن بهتره هم برای اون هم خودت الکی جنگ اعصاب ندارید مطمعن باش باباش به اونم گیر میده با شما حرف میزنه

ما به هم نخواهیم رسید                                                     اما بهترین غریبه ات خواهـم مانـد.                                      که تو را از دور برای همیشه دوســتت خواهم داشت 🖤....

وای چرا اینطوریه

گناه داره دوستت . اگه دوست خوبیه از لحاظ اخلاقی و ... به نظرم سعی کن نسبت به حرفای پدرش کم توجهی کنی 🥲

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پروار میکنی                         خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                     چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                             میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                       امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
کاش بشه من نشخوار فکری زیاد دارم

ببین واقعا مث پشه میمونه پشه هم صداش کاراش ازار دهندس و گاهی وقتا کاری از دستمون برنمیاد ایا خونمونو ول میکنیم بریم😑 فک کن الان اونطوری دوستت رو بگو بره یه جا دیگ حرف بزنه ک اون نباشه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

چه بابای بیشعوری که به تلفنی حرف زدن دختر سی سالش گیر میده

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
اون تک زد من بهش زنگ زدم بیشتر وقتا اون میزنگه شارژ نداشته باشه تک میزنه

من تو این چندماه دوتا از دوستامو خط زدم چون حس بدی گرفتم ازشون و بهم بی احترامی کردن

حذفش کن هیچی از غرورت بالاتر نیست

زمان بهت ثابت میکنه که کی  "لیاقت" خوبیاتو داره
2801