2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802

نا امید نشو

این دفعه موقع خواستگاری یه قران کوچیک جیبی بزار تو جیبت یا کیفت همراهت باشه

قبلش یدونه ایت الکرسی و 12 بار ناد علی بخون

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

اگه از پسری خوشت نیومد به هیچ وجه قبول نکن

همینا طاقچه بالا میزارن ادم حرصش درمیاد

اونی که قسمتت باشه به دلت میشینه و دو طرفه میشه همه چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
وقتی که خواستگار خوب ندارم وقتی تو همسریابی دنبال ازدواج‌ خوبم من فقط دنبال کسی ام مذهبی باشه اهل خو ...

پسر خوب خیلی کمه خیلی

ان شاالله یه خواستگار خوب میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی که خواستگار خوب ندارم وقتی تو همسریابی دنبال ازدواج‌ خوبم من فقط دنبال کسی ام مذهبی باشه اهل خو ...

چرا پست میزنن متوجه نمیشم

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

مذهبی که زیاده... البته باید خانواده دار باشه با اصالت.  خانومهای مومن زیادی هستن که برای پسرشون دوست دارن زن مذهبی بگیرن.. توی مراسم مذهبی و مسجد و اینا حتی معرفها جاهای خیریه  خیلی زیادن این خانمها

منم از اول تا الان مذهبی بار اومدم همیشه فکر میکردم کسی میاد خواستگاریمو ازدواج میکنم ولی بخاطر قطع ارتباط خانوادم با فامیل کسی خاستگاریم نمیاد و الان خانوادم میگن برو خودت پیدا کن کیس ازدواجتو😑

آخه من با این سبک زندگیم تاالان ...چجوری برم دنبال پسر پیدا کردن😮‍💨

2801