2777
2789
عنوان

مهریه ام

430 بازدید | 65 پست

میخوام هر موقع خواستم ازدواج کنم مهریه رو ۲۰ کیلو شیشه بنویسم که هر موقع هوس جدا شدن کرد تو راه لوش بدم ببرنش اعدامش کنن مرتیکه رو  یا من یا مرگ 

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

😐

که اصلا گیریم اینو مهریه گذاشتی خانم 

اول از اینکه قانون به خاطر این اعدامش نمیکنه چون مواد که نداشته طلاق گرفته 

دوما گیریم اصلا قانون گذاشت و بنده خدا خودش مرگو ترجیع داد شما وجدانت اونوقت تا آخر عمر بنظرتون عادی میمونه 

و دوم اینکه برو بخواب دیگه هم به این موضوع خنده دار فکر نکن 🤦🏻

مهریت قابل اجرا نیست بعدا ک خاستی بزاری اجرا مابه تفاوتش به قیمت روز حساب میشه و پول نقد ک قسطی باید بهت بده گیرت میاد اگرم باز اصرار داری بنویسی شیشه بنویس امفتامین

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
😐که اصلا گیریم اینو مهریه گذاشتی خانم اول از اینکه قانون به خاطر این اعدامش نمیکنه چون مواد که نداش ...

متاسفانه این موارد واقعی هست مهریه دست و پا و قلب و چش و گوش و بال مگس اینا میزارن و سر اخر اگ جایی گیر بکنن خدایی نکرده هیچی دستشونو نمیگیره

😐که اصلا گیریم اینو مهریه گذاشتی خانم اول از اینکه قانون به خاطر این اعدامش نمیکنه چون مواد که نداش ...

اینم من اضاف کنم اگ همسرش تحت هر شرایطی مواد رو دستش داشته باشه و ۲۰ کیلو باشه حکمش اعدامه حتی اگ برا مهریه بخاد بده ب این خانم تازه یه جرم دیگم بهش اضافه میشه

2801