2777
2789
عنوان

مادر خیانت کار

| مشاهده متن کامل بحث + 9672 بازدید | 187 پست
متاسفانه پسر بچه های ۱۹ ساله هم دنبال زن متاهل سن بالا راه افتادنجامعه نکبتی داریم

خب جامعه مریضی داریم که بیشتر دید جنسیتی دارن نسبت بهم آدم به نظرم عین پل میمونی مجرد متاهلم نداره باید خودتو حفظ کنی ارزون نباشی آدم جماعت عین لباس میمونه وقتی ما یه لباس گرون قیمت می‌خریم براش ارزش بیشتری قائلیم وقتی لباس آرزوت قیمت میگیریم نسبت بهش اهمیت چندانی خرج نمیدیم بحثم به این هستش که وقتی زنی راحت بتونه با همه چفت شه راحتم کنار گذاشته میشه وقتی که به سختی به دست بیاد فکر از دست دادنش غیر ممکنه

من از کار مادرت حمایت نمیکنم ولی اینو میگم ، زود قضاوت نکن ، بهش بی احترامی نکن ، چون نمیتونی مانعش ...

یعنی چیییی بچه میارن که ج.دگی کنن و بعدشم اون بچه بیچاره فشار روحی و روانی بکشه و تو این سن بجنگه برا پول و خونه گرفتن؟؟؟؟

پس مسئولیت اون بچه چی میشه؟؟ چرا وقتی ذات خراب دارن وقتی ارزه ندارن بچه میارن؟؟؟

اه حالم از یه عده زن کثیف بهم میخوره دیگه

چی دیدن داخل این رابطه داشتن که حاظرن بچه هاشونم فدا کنن؟؟؟

خیلی هرزه ان یه عده

نیاااز نیاااز 

سگ شا....شید به نیازاشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا همینطوره به‌نظرتون؟ کسی که پیامک های معمولی رو همش پاک‌میکنه حتی پیامک بانک و سایر پیامها رو چ ...

نه من خودم همیشه پیام هامو خالی میزارم حتی پیام های بانکی چون به نظرم اینجوری فضای داخل گوشیم مرتب تره

2802
جالبه شنیدم زنها داشتن دوست پسر بعد تاهل رو افتخار و جذابیت میدونن

هرزگی افتخار نیست زن مادر یه بچست یه بچه آینده نگر یه جامعست و یه مادر میتونه با کاراش و الگو بودنش اون بچه رو به چه شکلی به جامعه تحویل بده بازم میگم هیچ وقت نمیتونم یه زنو درک کنم که چرا رفت خیانت کرد چون خیانت خیلی چیز سمیه من خودم بهم خیانت شد میتونستم بمونم چیزیم نگم برم منم خیانت کنم اون نفهمه و زندگیمو کنم و عشق و حال چون شرایط همسر سابقم خیلی خیلی عالی بود ولی جدا شدم  واینکه هیچ وقتم پشیمون نیستم و خیلیم شکر گذارم چون تو خانواده با آبرویی هستم و سالم زندگی کردن رو ترجیح دادم

هرزگی افتخار نیست زن مادر یه بچست یه بچه آینده نگر یه جامعست و یه مادر میتونه با کاراش و الگو بودنش ...

خیلی زیبا و عمیق حرف میزنید معلومه خیلی رو حرفاتون فکر میکنید یا مطالعه دارین 

اصل مطلب رو میگین 

شما فرزند دارین ؟ آیا امکان بخشش نبود تا جدایی ؟

واقعا همینطوره به‌نظرتون؟ کسی که پیامک های معمولی رو همش پاک‌میکنه حتی پیامک بانک و سایر پیامها رو چ ...

خب پیامک بانک و اینا دلیل بر خیانت نمیشه ولی به نظرم از شریک زندگی چیزی نباید پنهون باشه چطور تا وقتی که باهم هستن هم بستر چیز شخصی وجود نداره وقتی که میرسه به موبایل شخصی سازی شروع میشه

خیلی زیبا و عمیق حرف میزنید معلومه خیلی رو حرفاتون فکر میکنید یا مطالعه دارین اصل مطلب رو میگین شما ...

مچکرم که شما هم شنونده خوبی هستین 

خیر من بچه ندارم  واینکه چند بار شانس دادم که طرفم بتونه به زندگی برگرده و متاسفانه میدونستم کسی که خیانت کنه بازم اون عمل زشت رو انجام میده ولی بازم این کارو انجام داد من فقط بخاطر این فرصت دادم که دینی نداشته باشم که چرا فرصت ندادم ولی الان کاملا مغزم و روحم آزاده خداروشکر بیشتر تمرکزم رو موفقیتمه

مچکرم که شما هم شنونده خوبی هستین خیر من بچه ندارم واینکه چند بار شانس دادم که طرفم بتونه به زندگی ...

خب وقتی چند بار وقت دادین و قدر بخشش های شما رو ندانسته دیگه راهی برا خودش نذاشته

خب وقتی چند بار وقت دادین و قدر بخشش های شما رو ندانسته دیگه راهی برا خودش نذاشته

دقیقا کلا من این اطمینان رو بهش داده بودن که هیچ وقت رهاش نمیکنم اونم از موقعیت سو استفاده می‌کرد منم یه روز که دیگه کاراشو فهمیدم در عین ناباوری رهاش کردم تا تو کثافت کاری‌اش غرق شه

2801