2777
2789

خانما من چندتا خواهر دارم. از وقتی ازدواج کردم شوهر یکیشون اصلا با شوهرم نساخت خیییییلی اذیتمون کرد خود خواهرمم همینطور. دوسال پیش شوهرم مرتکب اشتباهی شد و دیگ این خواهرم و شوهرش دس برنداشتن انقدددد مارو آزار دادن. و الان دوساله ک ارتباطی باهاشون نداریم. الان ی موقعیتی پیش اومده برا این خونه های دولتی. شوهرم چون دور کار دیگه ای هست فعلا موجودی نداریم براش پرداخت کنیم ولی خواهر و برادرای خودش ک کلی بهمون کمک کردن میتونن پرداخت کنن. ولی من از شوهرم خاستم ک ب همون خواهرم بگیم برا این خونه پول واریز کنه چون خونه نداره و مامانم خیلی غصشو میخوره. شوهرمم هم حرفی نداشت لااقل ب من چیزی نگفت. ولی الان ک تنها شدم هرچی فکرمیکنم میبینم خیییییلی عذابم دادن خیلی پشت سرم بدگفتن باهم بد حرف زدن. بنظرتون کار درستیه این کارو کنم؟؟ یا بزارم همون خواهر و برادرای شوهرم واریز کنن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802
نکنید اینکارو وقتی هم بی احترامی میکنن هم باعث عذابتون شدن

نمیدونم چرا یهو ب ذهنم رسید ب شوهرم اینو بگم‌. هر حرفی ک فک‌کنی من شنیدم ازشون. همین شوهر خواهرم بهم گفت نبینم دیگ‌رو گوشی زنم زنگ بزنی!! بعد اون دیگ هیچوقت زنگ نزدم ب خواهرم. دوسال گذشته گاهی خونه پدرم میبینمش فقط

نمیدونم چرا یهو ب ذهنم رسید ب شوهرم اینو بگم‌. هر حرفی ک فک‌کنی من شنیدم ازشون. همین شوهر خواهرم بهم ...

خب نکن عزیزم، چون ادمایی که اشتباه میکنن و بی احترامی الان شما باز بری سمتشون توهم خودبزرگ بینی میزنن، اصلا همچین کاریو نکن

یعنی چی؟

یعمی اینکه به همسرتون دارند خونه دولتی میدن نه به بقیه.پس یا خودتون باید بگیریدش یا به بقیه نمی‌تونید بدیدش.

پی‌نوشت نخورید منو.دولتی یعنی مال یه آدم خاص فقط.احازه بذل و بخشش ندارن.

یعمی اینکه به همسرتون دارند خونه دولتی میدن نه به بقیه.پس یا خودتون باید بگیریدش یا به بقیه نمی‌تونی ...

ولی من ترجیحم اینه ب کسی ک واقعا نیاز داره اطراف خودمون بدیم تا با پارتی و آشنا بازی بدن ب کسی ک ۴ تا خونه داره. 

ولی من ترجیحم اینه ب کسی ک واقعا نیاز داره اطراف خودمون بدیم تا با پارتی و آشنا بازی بدن ب کسی ک ۴ ت ...

عزیزم‌دولتی ترجیح شما نیست.مال ۸۰میلبون نفره.باید از همشون رضایت بگیرید.اونم‌که‌داره ومیگیره اونم باید جواب یه ملت روبده.موفق باشبد