2777
2789

اول ازهمه بگم ک سابقه خیانت تلفنی وچتی داره و حتی همین الانشم گوشی مخفی داره .تقریبا هرریک روز ی بار نمیدونم کحا میره در حد ی ساعت.

.مسافر کشی میکنه برا روستاشون ولی یک روز در میان حدود ساعتای ۱۲ تا ۱ یا ۱۲ونیم تا ۱ونیم یا حتی بعدتر بهمون دروغ میگه مثلا روستام یا تو نوبتم ولی من میفهمم دروغ میگه امروزم بهم دروغ گف بدجورم پشت گوشی دعوامون شد دخترم ۱۲و۵۰ زنگ زد گف دارم بنزین میزنم بابامنم چونشک کرده بودم ده دقیقه بعد زنگ زدم گف مسافر دارم واقعا هم داشت انگار گفتم کجا میری میخاستم ببینم میگه روستا ولی نگفت و گف فعلا ی ۵ دقیقه بعد زنگ زد دعوا ک این پرسیدن داره اوردمشون روستا منم گفتم وا چقد زود هم بنزین زدی هم اومدی تو نوبت ماشینا هم سوار کردی رسوندی الانم ک تو شهری بدتر عصبی شد بتو ربطی نداره بچه ها یعنی کجا میره اخه میکم میره سرقرار ولی اخه ما زنگ میزنیم هر چن دقیقه ی بار جواب میده درسته دروغ میبافه ولی خب کسی پیشش باشه اصولا نباید بتونه جواب بده از طرفی ص گوشیش ک زنگ میخوره عکس منو دخترم میفته پس اگه کسی پیشش باشه متدجه میشه این زنو بچه داره بنظرتون کجا میره اخه کی رو سوار میکنه ک بخاطرش بما دروغ میگه

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناهار میاد خانه؟

اره

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

ایشون رو نمیدونم،غیب گو نیستیم

فقط اینکه چرا فکر می‌کنی افرادی وجود ندارن که حتی بدونن طرف زندو بچه داره و باهاش وارد رابطه نشن!؟!

ی سری افراد به راحتی این کارو میکنن،خب صحبت هم کنه بهتر شما شک نمیکنی دیگه همه نماساتو جواب بده

(کلی برات توضیح دادم وگرنه شوهر شمارو نمیدونم)

شایداعتیاد داره

نمیدونم اخه تو ماشینه

شاید می ره یه جا ناها می خوره باکسی!!!

ول کن اگر می تونی وگرنه...

تهقبش کن نامحسوس

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
قهوه خونه اینا میره بنظرم

ن تو ماشینه

شاید می ره یه جا ناها می خوره باکسی!!!ول کن اگر می تونی وگرنه...تهقبش کن نامحسوس

ن بابا تو ماشینه بعدشم نهارو مباد خونه بعدشم حساب کتابش کامل دستمه خسیسه ی ساندویچم بیرون نمیخوره

۱. برای ادمایی که میفتن وسط زندگی یکی دیگه اصلا مهم نیست زن و بچه داره یا نه 

۲. این همه چک کردن چی رو عوض می کنه ؟؟؟ بابا زندگیتو بکن انقدر پیگیر و شکاک نباش 

۳. نکته شماره یک رو‌گفتم برای این که بدونی اگه کسی بخواد کاری کنه می کنه و کنترلگری شما هم چیزی رو تغییر نمیده جز این که زندگیتون به ته خط میرسه

فکر کن داره راست میگه و مسافر داره

این جوری بهتره برای خودت

و به نظر من واقعا داره راست میگه تو بی اعتماد شدی اما و باور نمی کنی 

🌷