2777
2789
عنوان

کسی هست حرف بزنیم در هر موردی

43 بازدید | 6 پست

همینجا تو ناپیک از هرچی نارحتید بگید حرف بزنیم 

والا خودم اینقدز حالم بده قرص خوردم بخوابم نشد 

بدجور دلم گرفته 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

استرس دارم

دیشب اصلا نتونستم بخوابم

منتظر یکیم ببینم زنده میمونه یانه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودم و زندگی ناامیدم گذشته خراب شده حال منفجر شده اینده ام هم وجود خارجی ندارد 

دلم میخواد یادبگیرم از هرچیزی.اگه علاقه به مغز دارین خوشحال میشم اطلاعاتتون رو با من هم در میون بزارید.اگه کاربری میشناسید که بنظرتون نابغست یا از فامیل هاتون با من به اشتراک بزارید لطفا.کتاب های مفیدتون کانال یوتیوب تلگرام و... بهم معرفی کنید و من هم اگه میدونستم به شما میگم.اقایونی که تاپیک زیاد دارند مخصوصا در مورد مسائل اقتصادی لطفا درخواست دوستی بدن.اگر از هوش مالی سر درمیارید به منم یاد بدین همین دیگه ممنونم:))
مشکلت چیه؟ دوس داشتی بگو

باصاحب مغازه ام به مشکل برخوردم زنه خیلی فضول بود مبمد صندلی تو مغازه میذاشت مینشست صحبت کزدن از کار زندگیم میشدم مدام میگفت خوب میفروشی چرا کرایه ازت اینقدر گرفتم یه روز نمیفروختم میگفت نمیفروشی اگر سرماه نتونی بدی چی

با همه مشتری ها حرف میزد و فضولی میکرد از مشتریم میشدم 

اخرش دیگه گفتم نمیمونم

حالا جا پیدا نمیکنم ینی کرده بودما اونم یه نامردی بود یه اقا بود متوجه شدم دردسر میشه مغازه دومی و سومی هم نشد 

خیلی ناراحتم ! باید حتما پیدا کنم هرچه زودتر😓

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨