2777
2789

من ماه دیگه زایمان دارم میخوام اختیاری سزارین بشم دکترمم ۵میگیره زیر میزی،بیمارستانم بیمه  داریم

میگه اصلا مشکل هزینه نبست طبیعی بیار بدنیا نمیدونم همکارم کفته دوستم گفته یه اشنای دکتر گفته طبیعی بهتره بابا خب من نمیخواااااام طبیعی بدنیا بیارم میترسم بدم میاد میگه تو ترسویی اینجوری نمیدونم فقط تو‌نیستی این همه ادم بابا خوش به حال بقیه من نمیخوام من مثل سگ میترسم از طبیعی….

بگو هروقت نوبت زایمان تو شد خودت تصمیم بگیر

برای بدنتم داره تصمیم میگیره

ای بابا

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی خیییییلی خوبه. خیلی مفیده برا بدن

من معلم زبان انگلیسی هستم😍آموزش مجازی و حضوری زبان دارم 💗 با پایین ترین قیمت😳 بیاید و بل من زبان انگلیسی یاد بگیرید😍هر جلسه کلاس خصوصی ( به صورت مجازی) ۵۰ تومن ، و هر جلسه به صورت حضوری ۸۰ تومن برای پایه های هفتم ، هشتم، نهم، دهم، یازدهم . شماره ارتباط ایتا / تلگرام : ۰۹۳۳۴۸۳۱۰۷۵

منم طبیعی زایمان کردم مجبور شدم دکترم قبول نکرد سزارین.شوهرم از اول تا آخر پیشم بود و دید چقدرررررر سخت بود.الان میخوام اقدام کنم برا دومی.خودش میگه به هییییچ عنوان نمیزارم طبیعی زایمان کنی.فقط سزارین.سعی کن قانعش کنی.

دیگه مفید که نیست 🙄 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دکترا چه بیخود شدن 

برای هر چیزی زیر میزی می‌خوان 

وقاحت هم حدی داره 

داییم میخواست قلب عمل کنه دکترش می‌گفت سکه بخر برام تا دولتی عمل کنم وگرنه بیا خصوصی 😑😑😑 

اینا دکتر نیستن 

شمر از اینا بهتره 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم‌من‌میترسم‌بخدا دست خودم‌نیست

همین ترس نمیزاره که راحت زایمان کنی.رو اعصاب و روانت تاثیر میزاره.من تا مدتها کابوسشو میدیدم.قبول نکن اگه واقعا دوست نداری

میدونم‌من‌میترسم‌بخدا دست خودم‌نیست

بگو دکترت باهاش صحبت کنه قانعش کنه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

منم قصدم طبیعیه

ولی اگ همسرم اجبارم کنه همه ی آسیبای سزارینو ب جون میخرمو سز میکنم

متنفرم از اجبار😑

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
دکترا چه بیخود شدن برای هر چیزی زیر میزی می‌خوان وقاحت هم حدی داره داییم میخواست قلب عمل کنه دکترش م ...

تازه واسه من‌خوب‌میگیره یه دکتر دیگه گفت ۱۵

شکم اول و میکن کلا ممنوعه سزارین

2801