2777
2789

عالی میشه    ولی متاسفانه کسایی مث من که مث گرگن زود میفهمن😁😁😁

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

عالی میشه ولی متاسفانه کسایی مث من که مث گرگن زود میفهمن😁😁😁

عکس لباسم بزارم نظر بدی خوب میشه یا نه یه کوچولو شکم دارم می‌خوام هم شکمم جمع شه هم باسنم یکم برجسته تر مراسم عروسی مختلط نیست 

2802
عکس لباسم بزارم نظر بدی خوب میشه یا نه یه کوچولو شکم دارم می‌خوام هم شکمم جمع شه هم باسنم یکم برجسته ...

باش

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
مامانم یبار توی یه عروسی گذاشت انصافا لباسش خیلی خوشگل تر شد تو تنش و من چشمم همش ب مامانم بود😂😂😂 ...

پروتز باسن؟ آره به نظر منم خوشگل میشه مثل سوتین ها اسفنجی از کدومش پوشیده بود ازاین شورتی ها

به نظرت عکس لباسی که گذاشتم خوب هست؟ واسه عروسی پسرعمو شوهرم خوبه زیادی لختی نیست

ارخ قشنگ بود.. نه دیگه عروسی تون مختلط نیست خوبه ... وقتی عروسی مختلط نیس پوشش بسته نمیخواد من خیلی باز تر هم دیدم این بنظرم نرمال بود

ارخ قشنگ بود.. نه دیگه عروسی تون مختلط نیست خوبه ... وقتی عروسی مختلط نیس پوشش بسته نمیخواد من خیلی ...

آخه جاریم خودش هیچ وقت جوراب شلوار هم نمیپوشه حتی ولی به من می‌گفت لختی هست لباست البته حسود هم هست دوستم بهم می‌گفت چون بهت میاد اینجوری میگه 🤦 من پوستم گندمی هست 

آخه جاریم خودش هیچ وقت جوراب شلوار هم نمیپوشه حتی ولی به من می‌گفت لختی هست لباست البته حسود هم هست ...

نه لختی نیس ...حتی مجلس زنانه اصلا ساپورت جورابی و اینا چیزا نمیخواد وقتی مردا میان داماد اینا اونجا ی مانتوی بلندددددد بنداز روت

2801