2777
2789

بچه ها من از بچگی اعتماد بنفسم بالا بود کلا تو این مورد مشکل نداشتم ولییییییییی از وقتی لیپو کردم اعتماد بنفسم رو هزارهههه(اگه تایپیکمو میبینی اینو واسه تو نوشتم نگین کاربریتو گم کردم عسلم) حتما پولاتو جور کن پیش یه دکتر خوب عمل کن

حالا یه تاپیک دیدم خانمه بخاطر پول رفت پیش یه دکتر که کلا بینیشو نابود کرد  یکی دیگه رفته بود لیفت سینه سینهاش نامتقارن بود واسه هیمن این تایپیک زدم 

تو رو خدا بخاطر پول کمتر پیش دکترای تازه کار یا حالا بد نرین 

منو خالم به فاصله یک ماه لیپو و ترنسفر به باسن داشتیم 

خالم بیشتر چربی هاش جذب شد مال من همینطوری موند چرااااااا چون خالم معتقد بود همه دکترا  یکار و میکنن رفت شکمش ناهمواری داره چربی که به باسنش زد جذب شد 

الان میخواد بیاد عمل ترمیمی پیش دکتر من که هزینش دو برابره 

این چندمین باره تو این سایت میبینم بخاطر پول تر میزنن تو صورت و هیکلشون 

تو رو خدا برای خودتون ارزش قائل باشین 

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

مرسی از راهنماییتون عزیزم

منم معتقدم ادم یا یه کاری رو نکنه یا بهترینش رو برای خودش بخواد اونم در ضمینه سلامتی و عمل و ...

منم به شدت تو فکر لیپو هستم

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
عزیزم عمو لیپو خیلی خطرناک و امکان مرگش زیاد تروقران این چیزا مد نکنید اسمش ام نیارید تبلیغ بشه

تبلیغی نیست من این تایپیک برای ی کاربر زدم 

عمل دردناکیه ولی منجر به مرگ نمیشه

تبلیغی نیست من این تایپیک برای ی کاربر زدم عمل دردناکیه ولی منجر به مرگ نمیشه

چرا نمیشه من خودم دو نفر اطراف خودم به چشم دیدم کردن سر لیپو شما ام دارید دکترت تبلیغ می‌کنی 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801