2777
2789

ساعت ۷بایدبیمارستان باشیم تاپسرگلم به دنیابیادهم خوشحالم هم استرس دارم سردخترم اینجورنبودم یاشایدیادم نمیادولی احساس میکنم وابستگیم به دنیابیشترشده چون همش به فکرمردن وزنده موندن میفتم دوست ندارم بمیرم دخترمم ازسرغروبی تب کرده همش پاشویه کردمش دلمم پیشش می مونه میخوایم بذاریمش پیش مادرشوهرم اینا،دلمم واسه پسرم تنگ میشه بااینکه توبارداری خیلی اذیت شدم ولی دیگه یعنی ازچندساعت دیگه توشکمم حسش نمیکنم؟!

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله به سلامتی زایمان کنی برای منم دعا کن بچم سالم بیاد بغلم

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شد

میخواستم بهت بگم برای بچه دوم استرس مردن میگیری دیدم خودت نوشتی

نه دلت تنگ نمیشه چون توی بغلته

فقط۱تجربه

تا۴ماه اول فقط به دخترت بچسب وگاهی بادخترت بااین بازی کن وحرف بزن

بزارحس رقیب ازوجوددخترت بره

بچه های من حسودنیستن اصلا

توی آینه هم نزارزیادنگاه کنه

چون حسودمیشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

وای عزیزم انشالا ب سلامتی

منم دقیقا شب قبل سزارینم تاپیک زدم هم شاد بودم هم دلتنگ لگدای تو شکم بودم

الان حاضرم همه دار و ندارمو بفروشم دوباره برگردم ب دوران حاملگی دخترم

کاش ما مادرا میتونستیم هرموقع دلمون خواست جگرگوشه هامونو دوباره بزاریم تو شکم مون 

شکم مادر امن ترین جا برای فرزنده

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

این دیگه چی بود من خوندم؟ چرا در مورد مرگ حرف میزنی؟ عزیز دلم فردا بچت تو بغلته. مامان خوشگل و مهربون تو الان فقط باید همسرتو بغل کنی و ازش عشق بگیری تا وقت زایمان. گوشیتو بزار کنار و در کنار خونوادت حس خوب و عشق رد و بدل کن. ایشالا خوشبخت ترین باشی

میخواستم بهت بگم برای بچه دوم استرس مردن میگیری دیدم خودت نوشتینه دلت تنگ نمیشه چون توی بغلتهفقط۱تجر ...

عزیزم یعنی دخترش تو اینه نگاه نکنه؟؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

دخترت تب داره بهش چرک خشک میدادی لابد عفونته

چرا بمیری سزارین خیلی راحته بخصوص با بی حسی 

من هردوبار بی حسم کردن قشنگ متوجه میشدم الان بچه دنیااومد حتی دادن پسرمو بوسیدم 

انشاءالله قدمش پرخیروبرکت باشه 

عزیزم یعنی دخترش تو اینه نگاه نکنه؟؟

کلابچه توی آینه نگاه کنه حسودمیشه

بخصوص درنوزادی گفته شده نبریدجلوی آینه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
بسلامتی این فکرارو نکن یکم بخواب و قران بخون اسمم زهرا خیلللللی دعام کن

سلامت باشی باشه عزیزم اتفاقاًهمین الان صدای اذان اومدمیرم که بخونم،انشالله عاقبت بخیربشی وبه خواسته های قلبیت اگه به صلاحته برسی🙏

هرآدمی یه آرزویی داره که....همیشه براش آرزو می مونه 😔
2801