2777
2789

آخه اون شمارمو پاک کرده

از اینستاش منو ریمو کرده

ی پوشه به اسمم تو اینستا داشت اونم پاک کرد

کاریم کرده عکش تلگرامشو نبینم

نظرتون چیه

میخواستم چتای تلگرام و عکسای خودمو پاک کنم دو طرفه

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2802
بله من همه چی رو پاک میکنم ذهنم آروم میشه

ضایع نیست؟بلاکش کردم ولی

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

بله پاکش کن 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
هیچ کاری نکنیک طرفه حذف کن اگه خیلی میخونیشخنثی باشاون از این خنثی بودنت کفری میشه مطمئن باش

آحه چرا عکسامو داشته باشه یا چتامو

آره پاک کن

❤️هر اتفاقی که افتاده رو فراموش کن....فقط چند لحظه چشمات رو ببند....به صدای نفس هات گوش کن....یادت باشه زندگی خیلی کوتاهه....پس خیلی غصه ی اتفاقایی که تو زندگی میفته رو نخور....مثل یه خواب ببینش....❤️