2777
2789
عنوان

قسمتی از کودکی من در هشت سالگی🙂

186 بازدید | 10 پست

قسمتی از کودکی من در ۸ سالگی:

بارها تو سایت گفتم امشبم دلم گرفته دلم میخواد راجع بهش حرف بزنم..

یه دختر بچه ۸ ساله رو تصور کنید..تو خونه کتک میخوره..تو مدرسه کتک میخوره و تحقیر میشه جلوی همه..حتی مجبور میکردن بشینه زمین تا بقیه با پاهاشون خاکیش کنن بقیه هم هرچی حرص داشتن خالی میکردن..دفتر خوشگلم و که تازه خریده بودم و روش برچسب سیندرلا زده بودم و مرتب و تمیز مراقبش بودم رو زیر پاهاشون خاکی کنن انصافه؟؟؟؟

تهدید هم بشه که به کسی نباید بگه وگرنه بدتر کتک میخوره ..جوری هرروز کتک می‌خورد که زیر چشماش وقتی میزدن کبود میکردن یخ میزاشتن تا کبودی برطرف بشه..

و تو راه رفت و برگشت هم یه از خدا بی خبر با چاقو و یه لبخند ملیح همیشه دنبالش کنه و شبا کابوس ببینه از ترس تا چند وقت..اینا به مدت یکسال تکرار شده..

بعد الان بهم میگن وای تو چرا انقد استرسی هستی؟؟؟

نمیدونم شما بگین شایدم من بزرگش کردم 

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

2802

اتفاقای بد بچگی همیشه تو حافظه بلند مدت میمونه 

منم یادمه تو مدرسه جشن تکلیف داشتیم تو نمازخونه یه معلم بچه ها رو جابه جا میکرد منم نشسته بودم اونجا 

معلمه یه سیلی زد دم گوشم و ترکی گف مثل خانوما نشستی پاشو بینم اونجا

هر بار اون صحنه میاد جلو چشم میخام برم پیداش کنم همون چکو بزنم گوشش