2777
2789
عنوان

خواستگار خوب با اختلاف 15 سال❤ بیایددد کمکک😘

| مشاهده متن کامل بحث + 2405 بازدید | 136 پست
مثلا میشه مثال بزنی سرچی اختلاف پیش میاد؟

ببین سر هرچی مث لباس غذا فیلم اهنگ یا هر چیز تفریح تازگیا خیلی گیر میده به تمیز کاری اینا فک کنم وسواس پیدا کرده واسه بچمونم خیلی اختلاف داریم 

اوایل حزف عاشقانه میزد ولی الان نه خلاصه خیلی بد جور با اینکه ۳۰ هستش 

ببین از تو که ۳۵ چقدر سخت میشه 

منم ۲۰ سالمه اوج جوونی ولی اون نه داره به سمت پیر شدن میره 😐

بیا امضامو نگاه کن 😊                                                 ی صلوات واسه سلامتی امام زمان میخونی 🙂    💚        ی صلواتم برای سلامتی پسرم میخونی 👶💙 مرسی که خوندی                                                                   انشاالله هیچ زنی در آرزوی مادر شدن نمونه بحق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه الهی آمین 🤲💛           تویی که داری  امضامو میخونی🤨 اره خود تو 👀همهیشه از ته دلت بخند اینجوری 🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

فکر میکنم اگه با یه پسر تقریبا هم سن و سال برم باید دوتاییمون جون بکنیم تا به موقعیت الان این اقا بر ...

خب اینجور معلومه تصمیمتو گرفتی دیگه واسه چی نظر میخای

امیدوارم هر تصمیمی میگیری تهش پشیمون نشی

خب اینجور معلومه تصمیمتو گرفتی دیگه واسه چی نظر میخایامیدوارم هر تصمیمی میگیری تهش پشیمون نشی

خیلی دو دلم 

الان بگم اره یه دقیقه بعد میگم نه

فکر کنم باید بزارم خانوادم تصمیم بگیرن

2802
من و شوهرم فقط چن سال اختلاف سن داریم و خوشبخت نیستم خواهرم وشوهرش۱۴سال اختلاف دارن و خوشبختنبنظرم ه ...

چقد منو تو 

همسرم و همسرت 

خواهرمو خواهرت 

دامادمو دامادت شبیه به همیم 

اگه ۷۵ای هم باشی که دیگه هیچی🤣🤣🤣

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
2801