2777
2789

خانما و آقایون جواب بدن..بعد متولد شدن بچتون دیگه عشق قبلیتون از یاد بردید؟

من ی خانمی میشناسم با وجود بچه سوم هنوز فراموش نکرده

احساس میکنم خانما از یاد نمیبرن ...یا ن آقایون؟؟

شما چی فکر میکنین ..؟آیا بچه باعث میشه فراموش کنی

من تجربه شو ندارم ولی به نظر نمیاد این دو تا موضوع به هم ربطی داشته باشن

از آدمای دگم و افراطی و متعصب بدم میاد همونایی که تفکر نقاد نداشتن و کورکورانه هرچی از بچگی تو مغزشون کردن رو پذیرفتن و هیچوقت تحقیق نکردن ! پس اگه از این دست افرادی لطفا اصلا با من حرف نزن چون گفتگوی خوبی قرار نیست داشته باشیم ، مرسی 🍂

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

داییم 30 و خورده سالشه 2 تا بچه هم داره هنوز با عشق سابقش در ارتباطه اون خانوم هم ازدواج کرده و 3 تا بچه داره😅(اینا رو خیلی اتفاقی فهمیدم) 

به نام خداوند رنگین کمان🌈چنین گفت با ما به روشن بیان که آینده ایران بسی روشن است به پاکی خونم به اسمم کیان🖤 
میشه به همسرتون قانع باشید بپذیرید و به خودتون و خانوادتون رحم کنید؟با فکر به یه مرد غریبه بچه شیر م ...

خا دیگه جانمازتو ببر جای دیگه عزیزم ..ما خیانت کاریم خرابیم ج ن ده ایم دیگه ببر جای دیگه ..خیر سرت با خدا قضاوتم میکنی 

بابای خودم نامزدی ناموفق داشته فکرکنم دختره رو دوست داشته خیلی ولی از وقتی بامادرم ازدواج کرد ومن دنیا اومدم دیگ همه فکروذکرش مابودیم این عمه ومامان بزرگ خدانیامرز من همش اسم نامزد سابق وجلو مامانم میاورد واذیتش میکرد

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤