2777
2789
عنوان

بچها من به شانس خیلی اعتقاد دارم

308 بازدید | 37 پست

خیلی خیلی اعتقاد دارم

مثلا مگه ما با اونایی که تو خانواده های خوب بدنیا میان 

با مادر و پدر خوبی زندگی میکنن با آرامش و آسایش 

چه فرقی داریم

من همش با یه خانواده درب و داغون و پدر معتار و یه مادر ضعیف و قربانی که همیشه جنگ و دعوا دارن و بدبختی پشت بدبختی

اونوقت دو تا کوچه اونورتر یه دختر ترگل و ورگل لای پر قو بزرگ شده همه چیزش هم آماده اس 

خدایی بگید اگه این شانس نیست پس چیه 

شانسه حالا اسمای دیگه میذارن روش

گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

شانسه حالا اسمای دیگه میذارن روش

بعضیا فاز عرفانی ورمیدارن میگن نه زندگی دست خود آدمه

آخه من ین ننه بابا رو کجای دلم بزارم آخه کجای این دست خودم بوده 

بخدا اگه دست خودم بود هم خودم و هم اونا رو آتیش میزدم راحت شیم

بعضیا فاز عرفانی ورمیدارن میگن نه زندگی دست خود آدمهآخه من ین ننه بابا رو کجای دلم بزارم آخه کجای ای ...

اره اصلا خیلیا دست به خاکستر میزنن طلا میشه بعضیام لب دریا میرن باید آفتابه ببرن

گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

حالا شما تاپیک آخرم به قانون جذب باوری نداشتین و…

برا من قابل احترامه 

ولی اینچیزی که میگین هم به قانون جذب ربط داره 

هر کسی چیزی رو که هم سطح و هم فرکانس با خودشه رو جذب میکنه مثلا منی که بابام معتاده و بی پولم و خانواده خوبی ندارم مثلا میگما 

نمیتونم با کسی که خانواده خوبی داره و خیلی پولداره و نمیدونم سطحش بالاتر از منه ازدواج کنم 

چون هر کسی چیزی رو که هم سطحشه رو جذب میکنه 

اره اصلا خیلیا دست به خاکستر میزنن طلا میشه بعضیام لب دریا میرن باید آفتابه ببرن

اقا گفتم ازدواج کنم زندگیم بهتر شه

اومدم با یه پسری ازدواج کردم فوق لیسانس 

با خانواده خوب و فرهنگی 

حالا از وقتی ما ازدواج کردیم زندگی اینا هم به چوخ رفته حالا 

کلا من دریا میرم دریا خشک میشه

حالا شما تاپیک آخرم به قانون جذب باوری نداشتین و…برا من قابل احترامه ولی اینچیزی که میگین هم به قانو ...

اخه من از شکم مادر چطور میتونستم این پدر و مادر جذب کنم آخه این چه حرفیه

مثلا کشوری که توش بدنیا اومدم چطوری قبل از به دنیا اومدن جذب کردم

حالا شما تاپیک آخرم به قانون جذب باوری نداشتین و…برا من قابل احترامه ولی اینچیزی که میگین هم به قانو ...

عدرمیخوام ولی ربطی نداره اتفاقابا قانون جذب خیلی چیزای محال ممکن میشن چیزایی ک فکرشو نمیکنی بدست میاری شما دارین ازنظرظاهرمقایسه میکنی ولی قانون جدب میکنه ازنظرسطح اگاهی ودرون ارتقا پیداکنی موقعیتای سطح بالاپول وثروت وسلامتی هرچی دنباشی بدست میاری وربطی نداره الان توچ وصعیتی

اقا گفتم ازدواج کنم زندگیم بهتر شهاومدم با یه پسری ازدواج کردم فوق لیسانس با خانواده خوب و فرهنگی حا ...

آره میدونم چی میگی ،من اگه سهام یا هرچیزی سالها صعودی باشه بخرم نزولی میشه میرم سریع میفروشم بقیه هم به پای من نسوزن

اخه من از شکم مادر چطور میتونستم این پدر و مادر جذب کنم آخه این چه حرفیهمثلا کشوری که توش بدنیا اومد ...

ربطی نداره عزیزم توفقط تمرکزتوبزارروخودت توک رشد کنی همه چیزتغییرمیکنه این تعییربایدازدرونت باشه ربطی نداره بابات پولدارنیس پس باید بایه ادم فقیرازدواج کنی اصلا ربطی نداره خودتو ازنظر سطح اگاهی بالا بکش اونوقت میبینی چ موقعیت هایی سمتت میان خودتوباورکن همیشه ب این فکر ب زندگی ک میخوای رسیدی خودتولایقش ببین 

عدرمیخوام ولی ربطی نداره اتفاقابا قانون جذب خیلی چیزای محال ممکن میشن چیزایی ک فکرشو نمیکنی بدست میا ...

قانون جذب هرکس فرق میکنه به نظر من 

مثلا خودم وقتی قطع امید میکنم و دیگه از فکرم درمیاد به طرز غافلگیرانه برام اتفاق میوفته 

عدرمیخوام ولی ربطی نداره اتفاقابا قانون جذب خیلی چیزای محال ممکن میشن چیزایی ک فکرشو نمیکنی بدست میا ...

به نظرم خیلی خوش شانس هستی که با همچین ادم و خانواده ای وصلت کردی . زندگی بالا پایین داره ان شاءالله درست میشه ناشکر نباش

خواهش میکنم 

ولی شما اشتباه گرفتی من منظورم یه چی دیگ بود 

ما چیزی رو که هم سطح کسی رو که هم سطح ما هستش رو جذب میکنیم برا اینکه بیشتر از سطح خودمون جذب کنیم هم باید سطحمونو بالا ببریم 

مثال 

برا اینکه با پسر ترامپ ازدواج کنی مثلا میگما 

باید خودتم به یه سطح حکومتی برسی

قانون جذب هرکس فرق میکنه به نظر من مثلا خودم وقتی قطع امید میکنم و دیگه از فکرم درمیاد به طرز غافلگی ...

خب عزیزم ب این میگن قانون رهاسازی تووقتی ب یچیزی بچسبی پون وابسته ای ووابستگی از سرنیاز وکمبود بهش نمیرسی ولی وقتی رهامیکنی خیالت راحت بهش میرسی همون اتفاق میوفته

2801