2777
2789

من که شخصا میگم مرد نمی‌دونم شاید تجربه کمی دارم ولی خدایی زنا چرا به ی جایی می‌رسد اینقد جو گیر میشن خودمم ی خانومم ولی اصلا درک نمیکنن هم جنس خودشون رو

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
مشکل اینه من همیشه دوستدارم خودم رئیس خودم باشم

اینکه آرزوی هر آدمیه ولی خب نمیشه 

من کارمند هستم و متاسفانه رییس دارم 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

مررررد

دقیقا خانوما عقده ای هستن انگار ،چه زمانی که استاد دانشگامون بودن چه تو محیط کار 

اما برعکس آقایون با درک با چشم پوشی با خونسردی رفتار میکنن

به قول شما خودمم خانمم و قصد خراب کردن هم جنسمو ندارم اما امان از تجربه

گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ببین جداازمسائل اخلاقی و مشکلات کار با آقایون ولی مدیر پاک ومحترم وآقا بهتراز مدیر خانمه تجربشو دارم که میگم مدیر خانم فقط دلش میخواد دستور بده وتو ریزترین مسائل کاری دخالت کنه چون آقایون کلی نگرن وخانما جزئی نگر

اینکه آرزوی هر آدمیه ولی خب نمیشه من کارمند هستم و متاسفانه رییس دارم

مردا به نظرم بهترن برای کارمندا

نعره تو بزار تو بارونو بشکون رد شو حتی قانونو دل نبند که تش تلخیه میشی مثل من نفس تخلیه
مررررددقیقا خانوما عقده ای هستن انگار ،چه زمانی که استاد دانشگامون بودن چه تو محیط کار اما برعکس آقا ...

دقیقا من هم کارمند هستم خانوما اصلا درک ندارن وقتی میگی بابا بچه دارم فرانک میگن به ما چه اصلا انگار خودشون مادر نبودن 

دقیقا من هم کارمند هستم خانوما اصلا درک ندارن وقتی میگی بابا بچه دارم فرانک میگن به ما چه اصلا انگار ...

اوهوم میفهمم

گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
ببین جداازمسائل اخلاقی و مشکلات کار با آقایون ولی مدیر پاک ومحترم وآقا بهتراز مدیر خانمه تجربشو دارم ...

دقیقا نمی‌دونم چرا ولی خانوما خیلی با همه چیز کار دارن بعد آقایون ی خونسردی عالی دارن که به کارمندا هم منتقل میشه 

دقیقا من هم کارمند هستم خانوما اصلا درک ندارن وقتی میگی بابا بچه دارم فرانک میگن به ما چه اصلا انگار ...

ببین من چندساله تویه مدرسه ای هستم که به غیرازمعلما بقیه ی کادر آقا بودن پارسال یه خانم وارد کادر شدبعنوان معاون خیلی بحثاوناراحتیا توی مجموعه بوجوداومد 

خانما چون تو سیکل قاعدگی تغییرات شدید هورمونی دارن(البته تحقیقات گفته که مردا هم دارن ولی ب شدت زنها نیست) دست خودشون نیس بضی روزا عصبی میشن یا حوصله ندارن.. بنظرم که فشار کار هم باعث میشه بدتر برخورد کنن. 

ببین من چندساله تویه مدرسه ای هستم که به غیرازمعلما بقیه ی کادر آقا بودن پارسال یه خانم وارد کادر شد ...

منم معلمم اتفاقا 

خداروشکر امسال مدیرم آقا هست به نظرم خیلی بهتره 

خانوما خیلی جو گیر میشن اینجور موارد  

مدیرانی خانم که اصلا از دماغ فیل افتادن آخه اینهمه پز واسه چیه خب تو هم مثل مایی دیگه به قول پزشکیان هیچ برتری نداری نسبت به ما خخخخخ

دقیقا نمی‌دونم چرا ولی خانوما خیلی با همه چیز کار دارن بعد آقایون ی خونسردی عالی دارن که به کارمندا ...

بله گفتم چون کلی نگرن ونتیجه ی کار و همچنین آرامش درمحیط کارخیای براشون مهمه ولی امان ازخانما که سرشون رو توریزترین نسائل میکنن و به خیال خودشون میخوان اون محیط کاری رو سروسامون ونظم بدن که بدترباعث اختلاف وتفرقه میشه واین اصلا خپب نیست البته چشم وهم چشمی خانما هم باعث میشه ازهم جنسشون حساب نبرن و لجبازی وناراحتی پیش میاد

2801