وااااقعا بخونید توروخدااااا
من ۲۶سالمه شوهرم یه مشکل خیلی جدی داشت باعث شد ازش جدابشم واقعا سخت بود مشکلش و اینکه خداروشکر بچه نیاوردم خودم میدونستم ی روز جدا میشم
تحصیلکرده توی یه رشته خیلی سطح بالا هستم که پرستیژ بالایی هم داره و دنبال اینم درش شاغل بشم و مستقل بشم
تازگیا توی مجازی با یه پسره آشنا شدم همسن خودمه و خونشون شهرستانه و پدرش فوت شده و با برادر و خواهر و مادر مجردش دارن زندگی میکنن همه مجردن و داداششم گویا حالا درآمدی داره ک خرج فقط خودشو میده
خودشم کارش املاکه جدیدا املاک زده و تازه کاره خونه و ماشینم نداره تحصیلاتشم دیپلم هست و خونشونم ی جای ارزون در کل اینجوری بگم ک مث پدر خانوادست و مسئولیت مادر و خواهرش و خرج خونشون باهاشه
چندروز اول آشناییمون من بهش نگفتم ک جداشدم خیلی باهام خوب بود و بهتر رفتار میکرد بعدش ک فهمید شروع کرد ب بدرفتاری و قهر و درخواست رابطه و بلاک و دعوا یکسره
خلاصه هربارم دعواشد ایشون بمن فحش داد مثلا گفت سرتو از ک.ون زندگیم در بیار یا میرینم بهت یا امثال اینا...و اینم بگم ۳ماهه آشنا شدیم و تاحالا من حضوری ندیدمش اصلا فقط چت کردیم و بس و اونم هی خودشو برای من میگیره و پیام نمیده و سرد رفتار میکنه و یا اذیتم میکنه
میخوام نظراتتونو بهم بگین واقعا من باید امیدوار باشم ب همچین کیسی؟فقط چون ک طلاق گرفتم؟؟؟؟چرا ما خانمای ایرانی بعد طلاق انقد بی ارزش ب چشم میایم؟؟؟؟
⛔️⛔️اینم بگم یه نامزدی بهم زده قبلا⛔️⛔️