2777
2789
عنوان

یه مسلمون نیست این ایه قران روبرای من تفکیک کنه اخه بی عدالتی خداس

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 78 پست

از یه عالم دینی بپرس نه سایتی که خیلی ها این موقع شب از بیخوابی و واسه سرگرمی اینجا هستن

فقط بدون خدا مارو بهتر از خودمون می‌شناسه

شاید اگه پولدار بودیم بیشتر به ضررمون تموم میشد تا شرایطی که الان داخلش هستیم

خدا همیشه صلاحمون رو میخواد

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام 

اگه میخواید وقتی قرآن میخونید شک هاتون حل بشه سعی کنید از کارشناس مذهبی بپرسید مثلا سایت لیدر بهش سواللت شرعی یا سایت مراجع بخش سوالات شرعی داره یا سامانه پیامک سوالات شرعی داره، اونا کارشون اینه. مثلا شما وقتی میخوای ماشین لباس شویی خونه رو تعمیر کنی زنگ میزنی به تعمیرکار نه به قناد فتیر پز! دین هم کارشناس داره. نی نی سایت سایتیه که همه جور نگرش و تفکری هست و ممکنه چیزی بگن که شمارو به جای راهنمایی کردن بدتر سردرگم کنن. اینا شبهه است شبهه، یک شک و تردیده که سبب رشد انسان میشه چون انسان رو به فکر کردن وادار میکنه.

و اما جواب ناقص در حد چیزی که تا الان متوجه شدم بگم:

این به معنی سرنوشت بد نیست، مورد بوده فرزند دار نمیشده همش گلایه همش اصرار اصرار اصرار اصرار اصرار اصرار و... تا خدا بهش بچه داده، بچه اش نا خلف شده سرنوشت خودشم به پای بچش سوخته، خدا ضرر کرد؟ یا بندش؟

یک چیزایی رو ما نمیدونیم و چون نمیدونیم فکر میکنیم خیر ما در چیزی هست که ما الان میفهمیم...

درحالی که در قرآن این آیه هم هست: 👇👇👇

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
ببینیید خودتونو خسته نکنید خدا فقط ب دلتون نگاه میکنه و اعمال نیکتون وسلام تماااااام! دین و مذهب بها ...

اگ خدا واقعااااا براش دین و مذهب اهمیت داشت نمیگفت ک هر کسی با دین آشنایی نداشته باشه حساب کتابی هم نمیشه ! اینجا باید متوجه بشید ک خدا ب دل آدما نگاه میکنه ب اعمال خیر آدما نگاه میکنه ن ب مذهب و دین همه ی آدمای این زمین خاکی بنده خدا هستن ! آیا همه دین دارند ؟ آیا همه قوانین دارند! خب معلومه ک ن!  اون چیزی ک ملاکه راه راست و خیر هست 

سه راه سعادت انسان گفتار نیک پندار نیک رفتار نیک

2802

سلام

خدا میخواد بنده هاشو امتحان کنه

بعدم کی گفته فقیرها کافر می شن؟ اتفاقا خود خدا تو قرآن گفته فقیرها با ایمان ترند و گفته ما مستضعفان را وارثان زمین قرار داده ایم.

مورد بعدی اینه که انسان ها قبل از اینکه به دنیا بیان، خودشون این زندگی رو انتخاب میکنن و با اختیار خودشون به دنیا میان پس این زندگی های الآنمون رو خودمون قبل از قرارگیری در رحم مادر، دیدیم و انتخاب کردیم خودمون از خدا این زندگی هامونو خواستیم

مورد بعدی اینه که خدا گفته ما سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمی دهیم مگر اینکه خودشان آن را تغییر دهند پس اون آدم فقیر هم اگه بخواد از فقر دربیاد و واقعا تمام تلاششو بکنه و به خدا هم توکل کنه خدا هم کمکش میکنه البته اگر پولدار شدن به صلاحش باشه

شاید میبینی خدا اون بنده فقیرشو خیلی دوس داره و میدونه اگه پولدار بشه خودشو گم میکنه و به راه غلط میره پس اجازه نمیده که پولدار بشه چون خیر و صلاحشو میخواد، ما از حکمت های خدا بی خبریم

و در آخر اگه با هیچ کدوم از این دلایل راضی نشدی باید اینو بگم که آقا ما اصلا کی باشیم که بگیم چرا خدا اینجوری کرد چرا اون‌جوری کرد؟؟ ما اصلا نبودیم، خدا خودش خواست ما رو بیافرینه و میتونه هرجور دلش بخواد ما رو بیافرینه و هرجور دلش بخواد حتی برامون تصمیم بگیره،مایی که نفَسمون دست خداست اراده کنه میتونه نفسمونو بگیره و میتونه حتی دوباره اون نفس رو برگردونه

پس ما کی هستیم که بخواهیم در برابر خالقمون وایسیم و بگیم چرا اینطوری کردی چرا اون طوری کردی؟ دوس داره دلش میخواد، خودش خلق کرده دوس داره اینطوری خلق کنه،حتی روح ما هم از خودشه، پس صاحب اختیار همه چیز ماست، ما کسی نیستیم که بخوایم اعتراضی بکنیم، باید تسلیمش باشیم، اون خواسته ما باشیم که هستیم و حالا داریم جلوش عرض اندام می کنیم، میتونست اصلا ما رو نیافرینه، پس حالا که آفریده ما دیگه تسلیم محضش باید باشیم و راضی باشیم به مقدراتش. 

اگ خدا واقعااااا براش دین و مذهب اهمیت داشت نمیگفت ک هر کسی با دین آشنایی نداشته باشه حساب کتابی هم ...

خدا فرموده بدون حساب کتاب وارد جهنم میشن کسانی که دین ندارن حساب کتاب مال مسلمونه که آخرش وارد بهشت میشه 

تو هر دین و مذهبی باشی خلاصه یه اصول کلی برای انسان زیستن و نیکو بودن هست که خدا از بنده هاش راضی باشه .تو همه دین ها خیانت زن و شوهر گناهه .رابطه زنا گناهه .به یکی بدی کردن گناهه .تهمت و غیبت گناهه .فقط مسئله پوشش اونم حتی حضرت مریم هم پوشش کامل داشته ..شاید ما الان چون مسلمون هستیم بگیم شانس نداریم کاش خارجی بودیم آزادی داشتیم ولی از نعمت اینکه با امامی مثل امام حسین آشنا هستیم از اهل بیت اون هستیم غافلیم .مگه میشه امام حسین بشناسی و بعد بگی کاش دینم اسلام نبود راحت بودم

خدا فرموده بدون حساب کتاب وارد جهنم میشن کسانی که دین ندارن حساب کتاب مال مسلمونه که آخرش وارد بهشت ...

این با عدالت خدا جور در نمیاااااد عزیزم خدا جای حق نشسته این خرافاتو از ذهنتون بیرون کنید! بنده خدایی ک در دور ترین نقطه زمین ب دنیا میاد تو ی قبیله ای ک اصلا نمیدونن دین چی هست 

اون چی ؟ مگ آفریده خدا نیست؟ مگ میشه الکی جهنمی بشه ؟

این با عدالت خدا جور در نمیاااااد عزیزم خدا جای حق نشسته این خرافاتو از ذهنتون بیرون کنید! بنده خدای ...

اونی که به گوشش نخورده جزئ مستضعفینه و فرق میکنه ولی مگه الان با این شبکه های ماهواره ای و پیشرفت کشورها هنوز چنین اشخاصی هستن! اگه بودن مربوط به قرنها پیشه در ضمن خرافات نیست حرفام

یکی تو خارج به دنیا میاد عشق و حال میکنه اخرشم که میمیره میره بهشت چون با دین اسلام و قوانینش آشنایی ...

خارجی ها رسانه دارند حتما حتما اسم اسلام و ادیان مختلف به گوششون خورده باید تحقیق کنند 

کاربری دست دو نفره
2801