من که عقلم قد نمیده، پارسال هم هر چی پس انداز داشتم هدر دادم، ،حالا فهمیدم دکتری دولتی همون رشته ای که دوست دارم قبول شدم به من بگین برم دکتری ثبت نام کنم دانشگاه یا بمونم خونه واسه آزمون استخدامی درس بخونم، این رو هم بگم دکتری دولتی روزانه قبول شدم ولی واقعا اوضاع مالی ام خوب نیس امسال، حتی پول ندارم لپ تاپ بخرم😔 اینجانب هم ۳۸ سالمه و البته همچنان مجرد، میترسم آرزوی دکتری گرفتن رو با توجه به سنم به گور ببرم، از طرفی زورم هم میاد وقتی میگم دکتری قبول شدم ولی نمیرم معلومه دیگران باور نمی کنن فکر میکنن دروغ میگم، ولی اینجانب یه عدد راستگوی بی پول می باشم.حداقل بمونم خونه تدریس خصوصی میکنم یه پولی درمیارم ولی برم دانشگاه که هیچی دیگه...،اصلا مگه خبری هست در دانشگاه ها ؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من خودم دیگه حاضر نیستم دکترا بخونم .تازه استعداد درخشان هم بودم .واقعا واسم مهم نیست بقیه چه فکری کنن در موردم .از نظر من دکترا تو ایران هیچ ارزشی نداره و فقط تلف کردن وقت و اعصابه .من بودم دنبال پول درآوردن میرفتم .
لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
کارای دانشجوهای ترم پایینیو بکن تو دانشگاه بعضیا کار میگیرن شاید شغلی بود حالا برو
والا خودم میخوام که برم ولی به خاطر نداشتن لپ تاپ و هزینه های دانشگاه میترسم که برم
خوابگاه میدن؟
از اول بگو انتقالیت بدن به شهر خودت اصرار کن قبول کنن
حتما لپ تاپ لازمه؟قدیمی دست دو یا تبلت جواب نی؟
بعدا بهترشو میخری ولی برا شروع اوکی بده