2777
2789
عنوان

رابطه شیش سالم تموم شد حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3549 بازدید | 145 پست
نفرینش کردم😭زنگ زدم بهش التماس کردم دوست پسرم اومد دنبالم رفتیم مامانشو راضی کنیم جفتمونو به گریه د ...

سریال ستایش رو براش پخش میکردین 

می‌گفتین این کارت جیــزه ، بعدا پشیمون میشی زنیکه 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست دوستی ممنوع⛔❌ 

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

چرا یه رابطه ای که تهش معلوم نیست رو باید شش سال ادامه داد مطمئن باش خود پسر یه چیزایی می دونسته به ...

پدر نداره

زنگ زدم به مامانش التماسش کرد🙂دوست پسرم اومد جلوی درمون منو برداشت رفتیم دوتایی گریه کردیم خواهش کردیم اجازه نداد😭من اگه منم تا اخر عمرم نفرینش میکنم

😭چند روز دیگه همچی شروع میشه باید با این حال برم سر کار برم دانشگاه

انشاالله تو همون دانشگاه یکی خیلی بهترش برات رقم میخوره می‌دونم تا حالا همه رو رد کردی ولی مواظب باش گولت نزنن 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️

خب دوست پسرت نباید راحت بیخیال بشه البته بهت بگم حتی اگه ازدواج هم کنید تاثیر این مخالفت همیشه زندگیتونو زهر میکنه.. میدونم الان چه حسی داری اما شاید اینطوری به صلاحتت بوده .. برای خودم پیش اومده هر وقت زیادی با چیزی جنگیدم به ضررم تموم شده

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

ببینم خودت دختر داشته باشی میدی به کسی که تنها اومده ومیدونی خانوادش دخترت نمی‌خوان اون اگه اگه اگه میخواست تورو راضیشون میکرد نه خودت اذیت کن نه غصه بخوری بهترین کارو پدرت کرده 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسره اگه خوش بخاد هیشکی نمیتونخ هیچ کاری بکنه اینا همش بهانه ست موردای زیادی دیدم یعنی چی ازدواج فام ...

دیگه خواستن جواب نداد🙂مامانه به هیچی راضی نیست

عهدمهدو نمیدونم بدبخت شدم

من و اقایی دو سال ارتباط کاملا سالم جهت ازدواح داشتیم ....از اول قصدش ازدواح بود تک پسر بود و پدر نداشت اما وقتی با مادرش صحبت کرد مامانش غش کرد چون فاصله مون دور بود مامانه کفته بود پسرمو میخواد ازم بگیره...گفت صبر کن مامانمو راضی میکنم شوعر خواهرمم بهم کمک میکنه

وقتی اقا این رو بهم گفت بدون تردید بهش گقتم من حایی که بخاطر ورودم بخوان غش کنم نمیرم و ازش خواستم دیگه زنگ نزنه

کلی التماس کرد به مامانم زنگ زد...مامانم گفت پسرم دخترم اصلا مایل نیست ختی با شما حرف بزنه

عزت نفس داشته باش استارتر

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
باباش از دنیا رفته🥲تک فرزنده فقط مامانشو داره

خب حداقل می‌رفت باعمویی کسی تنها اومدن واقعا وجهه خوبی نداشت اون آقا هم اگه پیگیری بود یا میخواستت با ی بار اومدن اینجوری پس نمی‌کشید پس فراموشش کن اون الان بهت فکر هم نمیکنه 

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😭بعدا دیگه دیره کاش الا از خر شیطون بیاد پایین

به نظرم برو خدا رو شکر کن ، مادر بزرگی کردن بلد نیست 

پس فردا تو زندگی هزار مشکل پیش میاد. 

باز میخواد سرکوفت بزنه چرا با فامیل مون ازدواج نکرد 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست دوستی ممنوع⛔❌ 
خب دوست پسرت نباید راحت بیخیال بشه البته بهت بگم حتی اگه ازدواج هم کنید تاثیر این مخالفت همیشه زندگی ...

یک ماهه درگیریم مامانش راضی نمیشه رفتیم پیش پدر بزرگش عموی بزرگش اومدن پیش مامانه

مامانه میگه نه که نه😭بابامم میگه من به پسرعه تنها دختر نمیدم مگه بی صاحبه

من و اقایی دو سال ارتباط کاملا سالم جهت ازدواح داشتیم ....از اول قصدش ازدواح بود تک پسر بود و پدر ند ...

اگه همه مثل شما فکر میکردن الان نصف طلاقها کمتر میشد واقعا بهت تبریک میگم 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
2801