2777
2789

من چند ماهیه ازدواح کردم، خانواده همسرم عادت دارن چند ماه ی بار باغ خانوادگی می گیرن 

یعنی همه عمه و عمو های همسرم با خانواده هاشون هستن 

سری قبل که رفتیم باغ ( من سری اولم بود باهاشون می رفتم) 

زنا می رفتن مثلا یکی دو ساعت داخل استخر سرپوشیده  با همون لباس های خونگی 

و مردا هم جدا ی ساعت دیگه ای می رفتن 

بعد همسرم اومد داخل زنا یعنی من و عمه و زنمو هاش بودیم 

خیلی ناراحت شدم 

بهش گفتم از این سری حق نداری بیایی داخل زنا هر چند لباس خونگی هم تنشون هست،، وایمیسی تایم مردا با مردا میری 

الان برای هفته بعذ دوباره باغ گرفتن و اعصابم خورده 

میشه راهکار بدین یا چیزی بگین 

چرا خورده؟

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                               https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802

میخوای قبل رفتن یکبار دیگه عادی بهش بگو نیا قاطی خانومها.بگو تو میای،اونام معذب میشن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
چه خانواده دلخوشیراستشو‌بگم حسودیم شدما هیچ‌وقت اینقدر دلمون خوش نبوده تو‌زندگیبه نظر من شما هم‌‌سعی ...

ببین خیلی خوش میگذره 

چون همه فامیل هستیم 

6 تا عمو داره با 3 تا عمه،، که همشون با بچه و داماد و عروس ایناشون میان 

نزدیک 60 نفر هستیم 

همه تو باغیم کباب و استخر و.... 

فقط از اون کار همسرم ناراحتم 

چه خانواده دلخوشیراستشو‌بگم حسودیم شدما هیچ‌وقت اینقدر دلمون خوش نبوده تو‌زندگیبه نظر من شما هم‌‌سعی ...

ماهم اینطوری هستیم .تو تعطیلاتی ک بریم شمال تحت هر شرایطی باید دور هم جمع شیم .هوا گرم باشه دریا و شتای خانوادگی.خنک باشه تو خونه یا جنگل ‌خداروشکر عروسا و دامادامونم با جنبن

با ارامش بگو عزیزم بیای اونام معذبم بگو بعدا یبار ی ویلا کوچیک اجراه میکنیم دوتاییی میریم مثلا

آقای اباعبدالله... تو قشنگترین دلخوشی من بین هزارتا دردی...بلاخره طلبیدی قربونت برم.اربعین1403  
2801