2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802
دیدی پس خودتونم این کاره این😂😂

اما از آشپزی با اینکه زن هستم متنفرم.

اینکه دوساعت وقت بزاری ،بعد یک عده آدم با سلیقه مختلف بخوان نظر بدن.

یکی میگه چرب بود بهتر میبود یکی میگه نمک وادویه ش اندازه نیست.

هر کسی نظری میده 

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
اما از آشپزی با اینکه زن هستم متنفرم.اینکه دوساعت وقت بزاری ،بعد یک عده آدم با سلیقه مختلف بخوان نظر ...

اون که همیشه هست حتی اگر بری رستوران مهم اینه ادم ب خودش نگیره بگه همینی ک هست😂

یک مشهدی مظلوم
[QUOTE=353058817]من تو استانبولیم ادویه خاصی نمیزنم ب جاش از زرشک استفاده میکنم خیلی خوشمزه میشه[/QU ...

اره ب نظرم بهتره

پیاز فروان سرخ کن.مرغ رو مکعبی برش بزن(قبلش مرغ رو کمی تو اب جوش بده نیمپزشه)مرغ نیم پز ک باپیاز سرخ کردی بعد سیب زمینی های سرخ شده نگینی رو بهش اضاف کن.بعد از کمی تفت نمک و زرد چوبه وکمی فلفل سیاه اضافه کن و بعد هم رب و سپس زرشک( پنج دقه بزار تو اب خیس بخوره)از صافی رد کن بریز تو موادت با شعله کم تفت بده تا رب سرخ بشه و زرشکها پف کنه.در اخر هم ک اضافه میکنی ب برنجت و میزاری دم بکشه

2801