امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند.
توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت. اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.
ولی در کل سخته به نظرم طلاق یه مدلیه طرفو دیگع دوست نداری به هر دلیلی عصبی و اینکه خودت نمیخای باهاش باشی ولی فوت شدن یهو وسط خوشبختی وسط دوست داشتن میره یجوریه اما شما دیگه باید یه زندگی جدید شروع کنی
وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمهی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..
اره تازه تو مراسم تشییع جنازه شوهر هم میتونی فرد مورد علاقه بعدی پیدا کنی هیچ مانعی نداره اصلا استخا ...
البته بعضی مردها رو بعد مرگشون تو همون تشیبع جنازه باید دنبال شوهر جدید گشت، هر مردی لایق وفاداری بعد مرگش نیست، مرد باید حیا و غیرت و ناموس سرش بشه که ادم واسش جونشو بده، مرد باید مرد باشه
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یک سال گذشته-ولی من خجالت میکشم.حس میکنم امادگی ی زندگی جدید ندارم.تا بخای اخلاق و رفتارش دستت بیاد ...
شوهر من ب طرز فجیعی ماشینش خورد ب کوه و آتیش گرفت ولی نمیدونم من این مدلی یا طبیعیه ک بعد سه سال مزدوج شدم ولی ۶ ساله ک از ازدواجم میگذره نمیتونم قبول کنم ک این شوهر و محرممه و واقعا برام جای سواله ک چرا نتونستم باور کنم هنوز شوهرم فوت شده و دیگ نیستش و هنوز بعد ۶ سال نتونستم کسی رو ب همسری بپذیرم خیلی بهم میگ ک حامد رفته دیگ نیس وجود خارجی نداره دیگ من شوهرتم این خونه زندگیته دیروز بهش گفتم ک نمیدونم چرا نمیتونم بپذیرم روانکاو میگ شاید بخاطر شوکی بود ک یکهو اونم تو اتاق زایمان این خبر و شنیدی و رفتی کما