2777
2789
عنوان

ابروم رف چکار کنم لطفا بیاییددد ترخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 62 پست
ممنونم شماهم هیچوقت شرایط و حال منو نداری بفهمی دارم چی میکشم

عزیزم چرا ننه من غریبم بازی داری میاری و جلب ترحم میکنی؟ 

خوب تاپیک زدی که ادرار کردم توی رختخواب مردم ، ما هم داریم میگیم راه چاره چیه که دستکم کمتر خجالت بکشی

جای تشکر از ما که داریم باهات همفکری میکنیم اینطوری صحبت میکنی؟؟.عجبا

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم شماهم هیچوقت شرایط و حال منو نداری بفهمی دارم چی میکشم

وسط کلاس جیش کرده بودم تو خودم البته اون موقع بچه بودم درست همون موقع هم برا درس معلم صدام کرد جلو تخته 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️برا تو زیادی هم آبرو ریزی نیس

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
2802
وسط کلاس جیش کرده بودم تو خودم البته اون موقع بچه بودم درست همون موقع هم برا درس معلم صدام کرد جلو ت ...

منم که خجالتی نتونستم نه بگم رفتم جلو تخته بعدشو نپرس که توان تعریف کردنشو ندارم 😂🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️😶

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
میخام یکمی خشک شه بعد جمعش کنم بخدا نمیدونید چ حالی دارم

واقعا بد چیزیه ایشالله بیدار نشن 

دستت رو بذار رو دهنت بدو سرویس عوق بزن بعد برو توی اتاق همونجا هم عوق بزن بگو تشک کثیف شده اینا رو میبرم می‌شورم میارم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
دستت رو بذار رو دهنت بدو سرویس عوق بزن بعد برو توی اتاق همونجا هم عوق بزن بگو تشک کثیف شده اینا رو م ...

این بهترین راه هست استارتر.بدو همینو انجام بده

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

اسی چیکار کردی بلاخره؟

بچه ها راس میگن باید بهشون بگی

بگو چن سال بود اینجوری نبودم دیشب باد کولر خورده بهم یا سردیم شده یا خیلی آب خوردم باز این اتفاق افتاده

بعد یه معذرت خواهی کن همه رو جم کن بیار خونه بشور باور کن اونم درک میکنه

چون میگی طرف حساسم هست حتما بهش بگو که به فرشم رسیده

اصلنم خجالت نداره اگه بعدا خودش بفهمه بدتره چون خونه بو میگیره

2801