2777
2789
عنوان

به چیه این زندگی دلمو خوش کنم

192 بازدید | 12 پست

نه شوهرم کمکی در بچه داری میکنه

نه محبتی

نه دل نگرونی

خوابم فقط ۵ساعته

بقیه رو همش با بچه و خونه زندگی درگیرم

گناه نکردیم که بچه رفلاکسی بیقرار داریم

چرا کمک نمیکنه

خسته ام

مادرم درگیری های خودشو داره

مادرشوهرم که هیچی 

فقط خدا به دادم برسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب میشه بچه.  تموم میشه این دوران‌. همه مون گذروندیم اینارو، یکم بخوابی آروم تر میشی.

هیچچچ بچه ای اندازه پسر من شلوغ و عجول و ذست کاری کن نبود واقعا، حالا آروم و بهتره‌ ۵ سالشه.

باارها گریه کردم قبلا

تموم میشه دوران سختی شما هم

منپ از هر چی مرده متنفرم

من نیاز به فقط ده درصد توجه دارم اونم ازمن دریغ میکنن

چی ازشون کم میشه یکساعت بچه رو نگه دارن 

من برم بیرون قدم بزنم

دوری بزنم

حاام خیلی خوب میشه

اما همینم نمیتونن

من نیاز به فقط ده درصد توجه دارم اونم ازمن دریغ میکننچی ازشون کم میشه یکساعت بچه رو نگه دارن من برم ...

ولش کن منم همینجوری بودم خودمو داغون کردم حتی شده با بچه برو بیرون یا بچتو بنداز گردنشون به بهونه ی چیزی...تازه اگه بچت ۶ ماهه ایناس الان راحتیته پا دراره واویلاس هم الان استفاده کن ولی کلا زایمان ادمو پیر میکنه و شوهرای مام درک ندارن ...من که بخاطر رفتارای همسرم کلا ازش سرد شدم

خواهر منم مثل شما بود و دقیقا شرایط شمارو داشت 

ولی هر وقت میومد خونمون من بچرو نگه می‌داشتم یا مادرم 

من و خواهرم میرفتیم بیرون ی پیاده روی میکردیم ی هوایی میخوردیم یکم روحیش بهتر میشد واقعآ من دیدم و درکتون میکنم ک چقدر سخته من مجردم ولی درد هم جنس خودمو خوب درک میکنم 

بعضی آقایون تو این شرایط میگن پس کی کار کنه کی خرج بچرو بده خوب بچه محبت پدر میخواد زن محبت شوهر میخواد مخصوصا تو این شرایط ک ممکنه افسردگی بعداز زایمانم بیاد سراغش خوب چ اشکالی داره ۲ ساعت نگه دارن مادر استراحت کنه 

بعضی آقایون تو این شرایط میگن پس کی کار کنه کی خرج بچرو بده خوب بچه محبت پدر میخواد زن محبت شوهر میخ ...

مادرم سرش شلوغه

فقط بعد خدا چشم امیدم به اونه

بیاد من برم یه حال و هوایی عوض کنم