2777
2789
عنوان

با این نامزدم بچه ننه چیکارکنم دیگه حالم داره ازش بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 36 پست
ببین چندمدت توام مثل خودشون باش. با خانوادت برو مهمونی همه جا و اصلا به اون نگو زنگ زد بگو با مامانم ...

افرین خوبه 

خودش بهم میگه هرجا رفتنی خبر بده من خبر میدم

راستش من بدون نامزدم مهمونی نمیرم تا وقتی پاگشا نکردن رسم ما اینکه عروس جایی نمیره

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

همون خیلی ازم انتظارا دارن کلی خونشون ظرف میشورم دیگه میخوام بشینم کار نکنم مگه نوکرم

تو انداختن جمع کردن سفره کمک کن گاهی ظرفارو بشور اشکالی نداره ولی توام با مادرت و فامیلای برنامه بذار برو اینور اونور،من مطمئنم تا شوهرت زن نگرفته بود مادرشنمیگفت بریم بازار بریم مهمونی تحمل کن برین سر خونه زندگیتون اوکی میشه همه چی با شوهرتم بحثی نکن مادرش مجبورش میکنه  تا عروس دار میشن تازه عاشقو شیفته پسرشون میشن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
از این به بعد شما هم نگو هر موقع حرف زد همینا رو بهش برگردون تا بفهمه چطوری با زنش صحبت کنه.

اون سری ی بار بهش نگفتم گفت مگه نگفتم خبر بدی گفتم مگه تو خبر میدی کجا میری گفت من مردم تو بدون اجازه من جایی نمیتونی بری و..بحث شد

درباره مهمونی حق نداری ک ازش بخوای نره 

بعدشم وقتی پیش مامانشه چرا باهاش بحث میکنی ک اونم اینجوری جلو مامانش جوابتو بده 

از نامزت توقع داشته باش ببرتت گردش خرید و ... حداقل دلت نسوزه ک مادرشو میبره تورو نه

اون سری ی بار بهش نگفتم گفت مگه نگفتم خبر بدی گفتم مگه تو خبر میدی کجا میری گفت من مردم تو بدون اجاز ...

بگو هیچ فرقی نداره تو زندگی زناشویی... تو هم باید بهم اطلاع بدی. اگه اطلاع نمیدی اوکی مشکلی نیست منم اطلاع نمیدم... دیگه اصلا بحث نکن باهاش مثل خودش رفتار کن. کوتاه بیایی از الان تا آخر همینه.... 

حسودی نمیکنم عزیزم همه جا با مامانش میره مهمونی رفتنی با مامانش میره مثل بچه هاخب نمیشه نره بدون من ...

خب توبرو تونمیری اون جات میره میبرتش.

توبرودیگه نمیره دوسه بار ک ببریش اون زنگ بزنه دورباشین نتونه بره مادره خودش میفهمه ک باید کوتاه کنه این نوعروس بودنش رو...

اون سری ی بار بهش نگفتم گفت مگه نگفتم خبر بدی گفتم مگه تو خبر میدی کجا میری گفت من مردم تو بدون اجاز ...

خب توک نمیری بیرون واستفاده نمیکنی ازش مادرش ازش استفادع میکنه شمابایدبریدبیرون باهم هرروز برین این وراون ور هرچه دورترببریش بهتر مامانشم زنگ زدانگارن انگار بگوکارداریم بعدش بایدبرم خریدکاردارم نمیشه یاهزارتابهانه دیگه .یامامانم شام درست کردا گفته بایدبریم اونجا.همین ن دعوان لجبازی.

تو انداختن جمع کردن سفره کمک کن گاهی ظرفارو بشور اشکالی نداره ولی توام با مادرت و فامیلای برنامه بذا ...

کمک میکنم خیلی زیاد کار میکنم تصمیم گرفتم دیکه ب هیچی دست نزنم مامانش جونه پیر نیس بگم پیره کمک کنم

۴۶ سالشه

خب توک نمیری بیرون واستفاده نمیکنی ازش مادرش ازش استفادع میکنه شمابایدبریدبیرون باهم هرروز برین این ...

ن من میرم با نامزدم اکثرا هرروز همو میبینیم یا ی روز درمیون.

من با خونوادم اصلا بدون نامزدم جایی نمیرم

تجربه خودمو میگمتو زندگی با مرد ایرانی اگر بترسی باختی بترسی ولت کنه بترسی قهر کنه بترسی عصبی شه و . ...

چچجوری خواستم بگمم میگم مسخره میکنه پیش مامانش پشت تلفن بهم گفت چته

2801