2777
2789
عنوان

☹️😔🤦🏻‍♀️

85 بازدید | 6 پست

اگه مثلا فست فودی خوردم دور دهنم یا انگشتای دستم خیلی کمم بماله یا سسی شه غیر از تمیز کردن با آب چیز دیگه ایو قبول ندارم

اگه وسیله ایم داخل کوچه خیابون روی زمین بیفته پاک کردن برام معنی نداره تا وقتی نشورمش مثلا اگه کلید خونم روی زمین بیفته باید قبل از اینکه به جایی بمالم بشورمش

اگه لباسیم به زمین بماله حتما باید بشورمش  

هیچ و روی سکو یا سنگی نمی شینم چون اگه خاکی شه دوست ندارم با دستم پاک کنم و اگرم کردم هم دستمو کثیف کردم و همم قبول ندارم پشتم تمیز شده تا وقتی با آب بشورمش

کسی ک بیاد روی تختم بشینه واویلاس

چون معلوم نیست پشتش و یا کف پاش یا جورابش تمیز بوده باشه یا نه

اگ موهای سرم خیس باشه روی زمین روی بالشت روی هرچی نمیذارم تا وقتی ک کاملا خشک بشه

کلا حس میکنم خیسی کثیفیو به خودش جذب می کنه

برا ظرف شستنمم مشکل دارم

کلا ظرفی ک توی سینک گذاشته بشه حتی اگه فقد یه لیوان آب خورده شده باشه حتما حتما حتما باید با مایع بشورم

و حتما کف بیرونی لیوانو با اسکاج بشورم چون داخل سینک گذاشته شده

کلا تازگیا کف هر طرفی و باید با مایع بشورم حتی اگ کثیف نباشه

اگ برم دستشویی با دستم شلنگ دستشویی رو بگیرم شیر آبو باز کنم تا دستامو با مایع نشورم نمی تونم شلوارمو بالا بکشم

کف دپمایی نباید به اون یکی بخوره وگرنه باید برو آب بگیرم روش

تخم مرغ و هر وقت دست گذاشتش بهش دستمامو تا به جایی نزدم می شورم

چون میگم کثیفه و بو میده

دست به موز هندونه خربزه هرچی گذاشتم باید بشورم دستامو حتما

اگه تو میوه فروشی میوه خریدم خاک کثیفی هر چی از میوه ها به دستام مالید نمی تونم  تا نشستم دستامو نمی‌تونم لباسام بمالم

همش میگم اینکه هندونه گرمک و اینا می خرن و به خودش میگیرن چرا نمیگن کثیفه دستاشون یا لباساشون کثیف میشه چطور  می تونن

خاکو نمی تونم با دست پاک کنم

تو آرایش کردنمم

کرم پودر  کرم ضد آفتابی کانتوری هرچی کلا از دستم استفاده کردم باید پشتش تا به چیز دیگه نزدم بشورم

حتی اگه از بلندر استفاده کردم چون کرم بهش مالیده شده در نتیجه به دست من مالیده میشه

مثلا الان که کرم زدم و می خوام رژ بزنم باید برم دست بشورم بیام بذارم خشک شده بعد ادامه آرایشم

مثلا اگه یه کرم دور چشم کرم جوش پماد  حتما باید انگشتم یا دستمو بشورم  

چون میگم جذب پوستم میشه یا به جایی میماله

اینجام دستمال کاغذی و قبول ندارم

سعی می کنم با مایع بشورم چون با خودم میگم چربه

قطره ای اشک میریزم باید صورتما بشورم

حموم ک‌ میرم کف پامو‌آخر از هرجاییم می‌شورم چون فک می کنم کف پام کثیف تر از همه جامه و پشتش لیفمو باید بشورم تا به جایی دیگ از بدنم نمالیدم

خیلی چیزا دیگ اصا حتی برا خودمم مسخرس

کسی بخواد برام لقمه ای بگیرع نمی تونم قبول کنم چون تو حین خوردنش دستش ب لب و دهنش خورده یا داخل دهنش رفته

اگه مثلا یکی از وسیله هام مث کلیدمو بذارم جایی مثل روی میز ک خیلی کمم خاک داشته باشه تا نشورمش و جایی تمیز نذارم بخشکه فکرم آروم نمیشه

اگه گیلوبندمو بخوام از گردنم در بیارم باید حتما آویزونم کنم به جایی چون دوست ندارم کثیف شه و بعد دوباره به بدنم بماله چون قبل حموم می شورم چون فک می کنم عرقی شده

دوست ندارم لباس زیرامو همراه با لباسا دیگم بشورم حتی با دست یا لباشامو با لباسا بقیع بشورم

اگه بخوام با دست بشورم اول باید لگن و بشورم پشتشو دورشو  بعد سبد رقتیمو بعد قوتی مایع لباس شویی شیرآب

مثلا لباسام ک‌ مشت دادم شستم و دستمو خیس و کفیه و آب کثیفو بخوام خالی کنم لگنو کنار میزنم ک اول شیر آبو می‌شورم و بعدشم دور لگن ک بش دست گذاشتم

توی حموم کردنمم همینجورم

نمی تونم همه لباسمامم با هم بشورم

لباسایی که عرقی شده و کثیف تر از همه شده رو جدا می شورم

مثلا نمی تونم مانتومو با شالم باهم بشورم

جورابمو با شلوارم

اگه کفی  به پام بپاشه یا آبی  ک بعد از لباس شستنم داخل بکنه به پام بپاشه یا دستم یا هرجام باید آب بگیرم

کفی ک از ظرف شستن به مثلا بازوم آرنجم بپاشه حتما باید آب بگیرم حتی یه قطره

بعد از ظرف شستنم باید حتما با مایع دستامو بشورم

اگه شیر آب فشارش زیاد باشه و آبی ک از کف سینک یا دستشور بپاشه بالا و به جایی از بدنم بپاشه مجبورم بشورم

خواستم صورتمو بشورم باید کلا صورتمو زیر شیر آب کنم اگه کف دو دستمو پر آب کنم بریزم به صورتم حس تمیز شدن بم دست نمیدع

من همیشه عادت داشتم قبل از بیرون رفتن کرم مرطوب کننده بزنم

الان دیگ وقتی میزنم باید صبر کنم بدون اینکه دست به جایی بزنم چربیش جذب پوستم شه

رژ جامد نمی زنم چون می ترسم دست بهش بمالم و همون موقع به لباسام بمالم

از وقتی اینجور شدم کرم پور نمی زنم

چون فک می کنم یا به دور روسریم یا شال هام میماله یا به موهام

دست به پفک میزنم چیپس سبزی خشکه حتی خوراکیای خشک باید بشورم

دستم خیس باشه یه پلاستیکم نمی تونم با دستم بگیرم

سرمو اگه روی یه طرف بالشت گذاشتم دیگ اون طرفشو سرم روش نمی ذارم چون حس می کنم کثیف شده

چند روز پیش دختر داییم اومد رو تخم نشست حواسش نبود روی بالشتمم نشست بالشتمو شستم

به کف پا و پشت شلوار حساس شدم

احساس می کنم کثیف ترین جاهای ممکنه مخوصا وقتی جوراب پات باشه

عزیزم یکم بیخیال تر باش خودت اذیت میشی

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

وا رسما مریضی

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۸ میلیارد آدم که نصفشون تو کثیف ترین جاهای دنیا زندگی میکنن و زنده اند رو در نظر بگیر

پیرزن ۱۰۵ ساله در کثیییییف ترین نقطه هند زنده است و ماماسیتای ۵۰ ساله در شیک ترین و تمیزترین خونه جهان ایست قلبی کرده 

سخت بگیری زندگی بهت سخت میگذره

نخواستم حرف تکراری بزنم و بگم اوسی دی داری خودت پیگیر باش همه چیز توی ذهنته

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
۸ میلیارد آدم که نصفشون تو کثیف ترین جاهای دنیا زندگی میکنن و زنده اند رو در نظر بگیرپیرزن ۱۰۵ ساله ...

بخدا قبلن اینجور نبودم 

انقد به خاک حساس شدم 

نمیرم جاییو تمیز کنم چون نمی خوام دستامو هی بشورم