2777
2789
عنوان

شوهر و خانواده شوهر

77 بازدید | 5 پست

بچه ها شوهرم حرصمو در میاره با کاراش.چون پدرشوهرم برا پسر بزرگش عروسی گرفت ولی برا من نمیگیره.با این وجود ولی شوهرم جونشو برا خانوادش میده و حقی ازشون نمیخاد.در حالیکه  شوهرم با خانواده من حرف نمیزنه میگه چرا بهت جهاز کامل ندادن.منم بهش گفتم منم با خانوادت کاری ندارم چون برام عروسی نگرفتن.ولی شوهرم خیلی از خودش همه جوره برا خانوادش مایه میزاره هر چی هم بهش میگی بی فایدس.ناراحتم

شما باشین چیکار میکنین☹ 

قبل از رفتن سر خونه زندگی مطمئن میشم که هردوتامون بزرگ شده باشیم که سر این مسائل مسخره نخوایم قهر و بحث کنیم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
قبل از رفتن سر خونه زندگی مطمئن میشم که هردوتامون بزرگ شده باشیم که سر این مسائل مسخره نخوایم قهر و ...

این مسایل ک مسخره نیس.شما اگ شوهرت و خانوادش اینجوری باشن چیکار میکنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این مسایل ک مسخره نیس.شما اگ شوهرت و خانوادش اینجوری باشن چیکار میکنی

عروسی رو همسرم گرفت. بیشتر مخارج دیگه مثل خرید طلا و لباس و ... با خودش بود. پول رهن خونه هم از کسی کمکی دریافت نکرد. در صورتیکه من نمیدونم برای ۴تا عروس قبل از من چه خرجایی کردن. نه میدونم نه برام مهمه که بدونم. خانوادمم هرچقدر جهیزیه دادن همسرم فقط تشکر و ابراز شرمندگی کرد. هردومون بزرگ‌شده بودیم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
2805
عروسی رو همسرم گرفت. بیشتر مخارج دیگه مثل خرید طلا و لباس و ... با خودش بود. پول رهن خونه هم از کسی ...

خانواده شوهرت ک ب شما کمکی نکردن.الا شوهرت از جونش براشون مایه بزاره ناراحت نمیشی 

خانواده شوهرت ک ب شما کمکی نکردن.الا شوهرت از جونش براشون مایه بزاره ناراحت نمیشی

نه. اونا کشاورز هستن. ۶ سال تمام هر ساله همه مراحل رو همسرم از کارش مرخصی میگرفت میرفت شهرستان کمک. یعنی ۶ ماه اول سال اگر مهمونی دعوت میشدم عموما همسرم نبود. تو مشکلی، مریضی هرچیزی همسر من در رفت و امده. با اینکه ۶ تا بچه دیگه هم دارن. حتی دو روز بریم سفر، حتما ۱ روزش به خرده فرمایشات خانواده ش صرف میشه. از تعویض شلنگ دستشویی بگیر تاااااا کارای دیگه.