من سر پسرم خورده بودم موقع زایمان جفت چسبیده بود به رحم با ده سانت فول بودن حتی سر پسرم تو لگن نبود کل ۹ ماه هم صخره نوردی و ماهیگیری کوهنوردی بودم مدام فعالیت داشتم اما بدترین نوع زایمان رو تجربه کردم میخوام بدونم بخاطر این قرص بوده یا نه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم من شیاف میزارم شیافم باعث میشه سخت زایمان کنم ؟؟
شیاف رو نمیدونم گلم ولی این قرص رو خوردم تا مرز مرگ رفتم ماماها ترسیده بودن که اتفاقی برام بیفته .سه کیسه خون بهم زدن بعد دنیا اومدن بچه منو بردن اتاق عمل جفت رو دربیارن
واییی توروخدا راست میگیمن مدام دنبال دلیل بودم که چرا علارغم این همه فعالیت های سنگین بدترین و سخت ت ...
دقیقا فک میکنم از همینه چون منم خییییلی زیاد اذیت شدم. با آمپول فشار و معاینه به ده سانت رسیدم اما بازم بچه نمیومد دیگه دو سه نفر شدن شکممو فشار دادن تا بچه به سختی اومد بیرون
بارداری اولم اون قرص رو خوردم زایمانم اونجور شد دیگه بارداری دومم خیلی در خطر زایمان زودرس بودم اما گفتم حتی اگرم خدایی نکرده سقط بشه اون قرصه رو نمیخورم