2777
2789

من سر پسرم خورده بودم موقع زایمان جفت چسبیده بود به رحم با ده سانت فول بودن حتی سر پسرم تو لگن نبود کل ۹ ماه هم صخره نوردی و ماهیگیری کوهنوردی بودم مدام فعالیت داشتم اما بدترین نوع زایمان رو تجربه کردم میخوام بدونم بخاطر این قرص بوده یا نه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عه منم امروز این قرص رو گرفتم ، لکه بینی و کمر درد دارم دکتر روزی دو تا تجویز کرده

داشتم میخوندم نوشتن باعث کم وزنی جنین میشه بعضیا

این نگرانم کرده

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

بله چون منم دقیقا مثل شما شدم

واییی توروخدا راست میگی

من مدام دنبال دلیل بودم که چرا علارغم این همه فعالیت های سنگین بدترین و سخت ترین زایمان رو تجربه کردم بچه ام با وجود اینکه امپول فشار زدم دنیا نمیومد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2802
واییی توروخدا راست میگیمن مدام دنبال دلیل بودم که چرا علارغم این همه فعالیت های سنگین بدترین و سخت ت ...

کمک من ۱۵ هفتم الان رقصیدم زیر دلم درد گرفت مشکلی برا بچه پیش نمیاد ؟ 

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  
عزیزم من شیاف میزارم شیافم باعث میشه سخت زایمان کنم ؟؟

شیاف رو نمیدونم گلم ولی این قرص رو خوردم تا مرز مرگ رفتم ماماها ترسیده بودن که اتفاقی برام بیفته .سه کیسه خون بهم زدن بعد دنیا اومدن بچه منو بردن اتاق عمل جفت رو دربیارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه منم امروز این قرص رو گرفتم ، لکه بینی و کمر درد دارم دکتر روزی دو تا تجویز کردهداشتم میخوندم نوشت ...

بخور جای بچه سفت میشه ولی سعی کن سزارین کنی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واییی توروخدا راست میگیمن مدام دنبال دلیل بودم که چرا علارغم این همه فعالیت های سنگین بدترین و سخت ت ...

دقیقا فک میکنم از همینه چون منم خییییلی زیاد اذیت شدم. با آمپول فشار و معاینه به ده سانت رسیدم اما بازم بچه نمیومد دیگه دو سه نفر شدن شکممو فشار دادن تا بچه به سختی اومد بیرون

کمک من ۱۵ هفتم الان رقصیدم زیر دلم درد گرفت مشکلی برا بچه پیش نمیاد ؟

نه بابا دیوونه نشو چیزی نمیشه ولی دیگه یا نرقص یا خیلی ملایم برقص😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا فک میکنم از همینه چون منم خییییلی زیاد اذیت شدم. با آمپول فشار و معاینه به ده سانت رسیدم اما ب ...

منم فکر میکنم چون ایزوپرین جای بچه رو محکم میکنه این اتفاق برامون افتاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخور جای بچه سفت میشه ولی سعی کن سزارین کنی گلم

دکتر به من اوایل بارداری داده بود خیلی حالت تهوع و تپش قلب میگرفتم برا کمر درد و اینا داده بود ولی اثری نمرده بود 

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  
2801