2777
2789
عنوان

تاحالا شوهرتونو فحش بد دادین

362 بازدید | 18 پست

از دیشب گشنه بودم و اعصابم ضعیف بلند شدم بیام آزمایش بدم واااای افسار پاره کردم حین آماده شدن.

گفتم بر..نم به بطن زاینده تو به ادب دهنده تو.عین مادرتی مادرتم میرفت م.داد میومد گردن نمی‌گرفت(واقعیته) از آخر باباتو سکته داد مرد.

تو هم بی.شرف نمیگی پول بدم زنم بعد چندسال حامله شده میخوام پدر بشم بره دکتر بره چکاپ تا فردا فلج و داونی و مریض نیفته گردنم؟ همون مادرت که اجازه نمیده زنت بره دکتر به یه ورشم نمیشه و نمیاد بچتو نگه داره.

تو هم از آخر منو سکته میدی. لذت خواهرتو شوهرش ميبره و تو خرج خودش و یتیماشو میدی میترسی ولید تلاش کنه خسته بشه و کار خواهرتو خوب راه نندازه؟

گفتم زود باش نر هم هستی بزا ماده هم هستی بزا و زوددددد پول بده. بخدا مادرش حقشه از اولین تاپیکم نگاه کنین حقشه فحشش بدم.

خلاصه کارتو گرفتم اومدم ،الان اعصابم خرابه هم میخام از دلش دربیارم هم میگم تلنگر بشه براش.چیکار کنم؟؟؟؟؟

هرچی آدم هیچی نمیگه بیشتر سوار میشن.

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

دارم پیشرفت میکنم ، مادرشوهرم برادر و پدر مادرمم فحش داده تو روم.یکم به شوهرم فحش بدم تو روی خود ننش هم میتونم فحشای خودشو بدم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

اینایی که شما گفتی ما بهش فحش بد نمی گیم.میگبم یه زن بی شخصیت و بی چاک و دهن و سلیطه.مادرش و خواهرش بد عالم حق نداشتی بزنی سر شوهرت.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ویییی نمیذاشت برم آزمایش بدم.میگفت مامانم میگه بین غذا سرکه و زیره بخوره رفع میشه

اینایی که شما گفتی ما بهش فحش بد نمی گیم.میگبم یه زن بی شخصیت و بی چاک و دهن و سلیطه.مادرش و خواهرش ...

بابا میگم میرم آزمایش نمیداره میگه مامانم میگه بین غذا سرکه و زیره بخوره رفع میشه.مگه بچه شوخی برداره؟

چقد زشت

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

برای چی از دلش در بیاری مگه به خانوادت توهین نکرده؟ از دلت درآورد؟ من که شوهرمو هم فحش میدم هم میزنمش بچم ناراحت میشه میگه مامان چرا بابامو زدی چرا سرش داد میزنی میگم چون مقصره بخاطر بچه موندم تو این زندگی. جلو مردا کم نیار مردای ایرانی زن ستیزن 

برای چی از دلش در بیاری مگه به خانوادت توهین نکرده؟ از دلت درآورد؟ من که شوهرمو هم فحش میدم هم میزنم ...

نه شوهر من هیچوقت خونوادمو فحش نمیده ولی مادرش چراااا اوه به وفور خب اینم از بی لیاقتیه خود شوهرمه که اجازه میده وگرنه دوتا جاری دارم هر دوسه هفته یبار میرن یا نمیرن سر بزنن به مادرشوهره.اونم از هیچیشون خبر نداره ولی اختیار پول و زندگی مارو تام داره چون شوهرم هنوز از سینه اش باز نشده و وابستشه

اگ خودشم فحش میده ت هم بدهعب نداره

نه فقط مادرش فحش میده مثلا اومد درو دیر باز کنم میگه بلکه خبر سیاه برادرتو آوردن تو نباید درو باز کنی؟

واااای رو مخن فحشاش اینجورین

خب مشکل از خودته ک از این مرد بچه دار هم شدی

از شوهرم خوشم میاد اخه.بعد بدنیا اومدن بچه نشونشون میدم دنیا دست کیه

از شوهرم خوشم میاد اخه.بعد بدنیا اومدن بچه نشونشون میدم دنیا دست کیه

واقعا چرا مردی ک پول چکاپ تو نمیده رو دوسداری ؟ واقعا چرا؟ 

😅😅😅فکر خوبیه بعدا پدرش دربیار 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️