2777
2789

آره 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه قرار نیست که مادر و پدرا اسم بچه رو خط بزنن و در عاق کنن بچه اشون رو ، اگر چنین اتفاقی بیفته واقعا خیلی دلم می‌شکنه و ترکشون میکنم حداقل یه مدت 

اگر نا امید شدید و از خدا غافل تاپیک آخر منو رو بخونید ((الوعده وفا))《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نه هر اتفاقی بیفته تو خونه خودم میمونم که همچین حرفی نشنوم با اینکه مطمئنم هیچوقت همچین حرفی نمیزنن

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم دوستت دارم می‌دونم خیلی وقتا ناشکری کردم و گفتم چرا دعامو برآورده نکردی ولی بعدش فهمیدم که برام بهترشو حاضر کرده بودی عاشقتم فقط تورو دارم زندگیمو آیندمو خانوادم و همه رو به تو میسپارم چون می‌دونم به بهترین شکل مواظبشونی ❤️دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

مامانم

اوضاع خوب بود ن قهری ن چیزی میگفت نیا خواهرت و بچش میخوان راحت باشن

من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

همیشه قرار نیست که مادر و پدرا اسم بچه رو خط بزنن و در عاق کنن بچه اشون رو ، اگر چنین اتفاقی بیفته و ...

منم خیلی بغضم گرفت اول جوابشون دادم بعد حاضرشدم برگشتم خونه...

بابای من قبلنا ک گاهی قهر میکردم میرفتم خونش به کارایی میکرد ک ب غلط کردن بیفتم مثلا سفره مینداهتیم غذا نمیخورد همش میخوابید با کسی حرف نمیزد اصلا حالمو بد میکرد اخرم ب شوهرم پیام میداد تا دنبالم بیاد

چه حسی داشتی؟چیکاکردی اونوخ؟

حس خیلی بد حس بی پناهی درد به دری بیچارگی 

یبار ک برگشتم، یبارم اهمیت ندادم 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بابای من قبلنا ک گاهی قهر میکردم میرفتم خونش به کارایی میکرد ک ب غلط کردن بیفتم مثلا سفره مینداهتیم ...

وای دقیقا پدر من تا ساعت ۴ نشسته بود مثلا داشت تلویزیون می‌دید و سیگار می‌کشید چند روز...