2777
2789
عنوان

از کدوم خرید اینترنتیتون ناراضی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 56 پست
اسی این سندلت عکس ژورنالیشو داری؟من از دی جی خرید میکنم قشنگ همه نظرات سایز ها مشخصات فنی کیفیت شرکت ...

عکس ژرنالیش و نه همون عکسی هم که پیجه گذاشته بود از خود کار بود با این مو نمیزد خدارو شکر

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اولین خریدمکیف بود بی کیفیت و متفاوت از عکسش

من یه کفش برشکا هم سفارش دادم 

اومد ظاهر عاااالی اما قالب کفش اذیتم میکرد الان استفاده نمیکنم اصلا

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

لباس وقتی رسید اصلأ تو تنم نرفت 😂😂

😂منم چشمم از انلاین شاپ ترسیده

😂منم چشمم از انلاین شاپ ترسیده

بدرد نمیخوره اصلأ 😅

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

بدرد نمیخوره اصلأ 😅

یه شلوار ال سی قبلا سفارش دادم عالی بود

یه کفش اویشو هم گرفتم خوب بود اخریش برشکا بود زخم شدم ، الانم که با این قیمتا دیگه فکر نکنم امتحان کنم دیگه 

روسری آسمان که خیلی حرص خوردم و تاپیک هم زدم که گول وعده هاشونو نخورینهم خیلی دیر رسید هم روسریا از ...

من خرید نکردم ازشون

کلا شال و روسری و تاحالا اینترنتی نگرفتم شکر خدا😅

مراقب باشین ازین سایت خرید نکنینیه مشت کلاهبردارن

ممنون که گفتی