2777
2789
عنوان

از کدوم خرید اینترنتیتون ناراضی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 64 پست
اسی این سندلت عکس ژورنالیشو داری؟من از دی جی خرید میکنم قشنگ همه نظرات سایز ها مشخصات فنی کیفیت شرکت ...

عکس ژرنالیش و نه همون عکسی هم که پیجه گذاشته بود از خود کار بود با این مو نمیزد خدارو شکر

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

اولین خریدمکیف بود بی کیفیت و متفاوت از عکسش

من یه کفش برشکا هم سفارش دادم 

اومد ظاهر عاااالی اما قالب کفش اذیتم میکرد الان استفاده نمیکنم اصلا

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس وقتی رسید اصلأ تو تنم نرفت 😂😂

😂منم چشمم از انلاین شاپ ترسیده

😂منم چشمم از انلاین شاپ ترسیده

بدرد نمیخوره اصلأ 😅

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

بدرد نمیخوره اصلأ 😅

یه شلوار ال سی قبلا سفارش دادم عالی بود

یه کفش اویشو هم گرفتم خوب بود اخریش برشکا بود زخم شدم ، الانم که با این قیمتا دیگه فکر نکنم امتحان کنم دیگه 

روسری آسمان که خیلی حرص خوردم و تاپیک هم زدم که گول وعده هاشونو نخورینهم خیلی دیر رسید هم روسریا از ...

من خرید نکردم ازشون

کلا شال و روسری و تاحالا اینترنتی نگرفتم شکر خدا😅

مراقب باشین ازین سایت خرید نکنینیه مشت کلاهبردارن

ممنون که گفتی

ست سه تکه دانالو (لباس نوزادی)سفارش دادم برا دخترم

ی طرح دیگه فرستادن ک حتی به طرحی ک میخاستم نزدیک هم نبود و منم حوصله مرجوع نداشتم(سایت)

مایع استریل چیکو سفارش دادم ک گرون هم بود دو سال تاریخش گذشته بود!(باسلام)

دوتا گارد گوشی با طراحی اختصاصی سفارش دادم ک نفرستادن(اینستا)

پرایمر بنفیت سفارش دادم،فیک فرستادن(کمدا)

رژلب سفارش دادم از اونا ک مثلا مات میشه و عین لب های کره ای ها میشه،ی چیز آشغالی بود ک نگم(سایت)

بازم هست ک الان یادم نمیاد

ست سه تکه دانالو (لباس نوزادی)سفارش دادم برا دخترمی طرح دیگه فرستادن ک حتی به طرحی ک میخاستم نزدیک ه ...

شما استاد بد شانسی تو خرید اینترنتی بودی که

برای من به ندرت پیش میاد😅

شما استاد بد شانسی تو خرید اینترنتی بودی کهبرای من به ندرت پیش میاد😅

آخه من زیاد خرید اینترنتی میکردم😅

خریدای خوبم زیاد بوده

ولی خب این مورد ها هم زیاد

دیگه سعی کردم فقط حضوری بخرم،هم حسش بهتره  هم احتمال ضررکمتر