2777
2789
عنوان

چقدر بی سواد زیاده تو این سایت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2437 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی به سوالای آنلاین پاسخی نمیده متاسفانه 😂

چ بد شد پس😭😂😂😂😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
دکترایی که دور و بر منن اصصصصلا فرصت اومدن به چنین سایتی رو ندارن،سطح خودتو میاری پایین اگه واقعا دک ...

از زندگی شخصی بقیه خبر داری؟
من عمومی هستم 

وقت برای بیمارام میزارم وقت برای خانوادم میزارم وقت برای تفریح و ...میزارم 

همه که مث هم نیستن 

شما هم وقتی راجب چیزی اطلاعات نداری و صد البته از زندگی کسی (مخصوصا توی مجازی) خبر نداری صحبت نکن!🙂

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
2802

دقیقااااا

روز ب روز نی نی سایت داره بدتر میشه 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
شما اگه پزشک خوبی بودی وقت آزاد نداشتی اینجا توصیه هات کنی دم از فرهنگ نزن

اول از همه بگم ی مقدار روی صحبت کردنت و ادا کردن کلمات کار کن دختر خوب!🤍

شما منو دیدی که چجور شخصیتی دارم؟شاید از بدی که گفتی بدتر باشم😁

پس تا وقتی کسی رو ندیدی و اینکه  چن تا جمله از من شنیدی زودی راجب فرهنگ من نظر نده 

مرسی قربونت

نهال هستم🍃دختری از جنس نور🤍🌿پزشک
چندوقت پیش یه کاربری نوشته بود روانشناس هست تو سایت؟ یه کاربری نوشته بله بفرمایید من روانشناسم. رفتم ...

فاطمه هستم دختر شمالییییی(مازندران) دعاکنین به عشقم برسم بعد میام براتون تاپیک میزنممم مرسیییی عزیزان
2801