2777
2789

همش عذاب وجودان دارم که نکنه بی عرضه ام   

اخه همیشه مامانم تو خونه اس من اصلا نیازی به یادگیریش ندارم

سن منم نپرسین همینجوری بگین

خودم 11 سالم بود

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802

من ۲۰ سالمه الان همه غذاهام داغونه از بیرون میگیرم کاملا با مغز سفید رفتم خونه شوهر

آب تا گردنم بالا آمده                                                     آب تا لب هایم بالا آمده                                               آب بالا آمده                                                               من اما نمی میرم ؛ من ماهی میشوم...

من ۱۶،۱۷سالگی چون خیلی انسان شکمویی هستم میرفتم کنار مادرم یاد میگرفتم و الان در ۲۶سالگی میتونم یه هیئت غذا بدم😂یکماه بعد عروسیم ۱۵نفر خانواده شوهرم اومدن خونمون مامانمم شهرستان بود انقدر راحت بودم قشنگ دستم بود چقدر و‌چجوری بذارم کف کردن قوم‌شوهر

2801