2777
2789
عنوان

تیپ مردونه برا پسر 23 ساله

287 بازدید | 17 پست

پسر ۲۳ ساله ای ک عین مردا تیپ میزنه و پیرهن مردونه میکنه تو شلوار کتون یا کت تک میپوشه روش چیه؟ بنظر شمام خیلی جذابه؟

بنظرم پسری ک تتو میزنه و زنجیر میندازه و تیپ لش و خز و هودی و تیشرت لش و شلوار بگ میپوشه و درسخون نیس و دختر بازه و نمازخون و مذهبی نیس و تعهد و وفاداری سرش نمیشه و فحش میده و بددهنه و هول و چشم چرونه و رفیق باز کنسله همینطور قلیونی و سیگاری متاسفانه اکثر میشه گفت ۷۰ درصد  پسرای این نسل اینجورین

معیارام : تحصیلات خیلی بالا خوش اخلاق مذهبی وفادار محترم با شخصیت تیپ رسمی سرسنگین با حیا اهل زندگی و سالم باشه

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

از دید شما پسری که هودی و لباس لش تنشه

حتما یه احمق دختر باز بی لیاقته؟

ساکت و مغرورشو ندیدی

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

به غیر از تاکید رو گزینه ی حتما مذهبی بقیشو موافقم.

جایی را ترك کردم که در آن خوشحال نبودم و ترك آنجا نیز مرا خوشحال نکرد، اما می‌دانستم انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمی‌شود.🌱 من احترام رو به شعورِ آدما میذارم نه سن و سالشون.🤝🏻

به عنوان یک دختر ۲۰ ساله میگم

پسری که لباسای لش بپوشه برای من صد در صد کنسله

شلوارای خشتک روی زانو و گشاد و لباسای دراز گشاد متنفرم

تتو و پیرسینگ برای مرد خوشم نمیاد

شلوار جین نه لش باشه نه خیلی اسکینی. شلوار جین عادی، با پیرهن مردونه ای که روی شلوار باشه و آستین هاشو تا زده باشه بالا ترجیحا رنگ روشن. و عینک افتابی روی یقه اینجوری دوست دارم... اکسسوری هم نهایت یه دونه ساعت...

🩷
از دید شما پسری که هودی و لباس لش تنشه حتما یه احمق دختر باز بی لیاقته؟ساکت و مغرورشو ندیدی

مگه من گفتم اینجوریه حتنم؟ گفتم این ویژگیارو دوس ندارم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

همونطور ک خانم ها بستگی به محل و جایی ک‌میرن تیپ میزنن پسرا هم‌همینطور باید باشن

اون تیپی ک از پسر گفتی تو جای درستش عالیه 

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚

هر کسی یه علاقه ای داره 

منم متنفرم از این تیپی که شما میگی

از تیپ خیلی لش هم بدم میاد 

مگه چی میشه یه جوون سالم که تیپ عادی تیشرت و شلوار لی بپوشه 

مگه همه معتادن

مگه همه مذهبی ها سالمن؟

😐💔خب هر کی سلیقه ای داره منم تیپ مردونه میپسندم ولی دلیل نمیشه بیایی درموردکسایی که زنجیر میندازن لش میپوشن نظر بیهوده بدی.

تو فقط ظاهری دیدیشون و از دلشون خبر نداری قضاوت نکن.

بعدشم مذهبی بودن معیارت نباشه بنظرم ..

چون دلیل نمیشه یکی مذهبی باشه و پاک و بی گناه باشه 

مگه من گفتم اینجوریه حتنم؟ گفتم این ویژگیارو دوس ندارم

خب دیگه

پسرایی هستن که تیپ لش میزنن

ولی ساده و ساکتن

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒

جذابه 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
2801