2777
2789
عنوان

کیست و تنبلی و رژیم غذایی

44 بازدید | 7 پست

سلام خانما.من این دو مورد رو دارم. و مجردم.

تو نت زدم ببینم رژیم غذایی مناسب چیه ...نوشته بود کربوهیدارت نخورید...نان و برنج و ماکارونی و سیب زمینی و... اینارو نخورید بیشتر میوه و سبزی بخورید...مگه میشه آدم این مواد غذایی رو نخوره؟

بعد من خیلی لاغرم...اگه اینارم نخورم که ازم فقط یه خاطره می مونه...😅😅

بین شما کسی بوده که این مشکلو داشته باشه و بدون در نظر گرفتن این رژیم غذایی، کیستش دفع شده باشه و مشکلش حل شده باشه؟

اینم بگم که دکتر بهم قرص کامپاند داده دو ورق و گفت که بعدش سونو بده..حالا تو نت خوندم که مجردا نباید قرص جلوگیری بخورن چون سیکلشونو به هم میریزه.

❤️هر اتفاقی که افتاده رو فراموش کن....فقط چند لحظه چشمات رو ببند....به صدای نفس هات گوش کن....یادت باشه زندگی خیلی کوتاهه....پس خیلی غصه ی اتفاقایی که تو زندگی میفته رو نخور....مثل یه خواب ببینش....❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

به دنیای مزخرف تنبلی تخمدان خوش اومدی بله قرصا متاسفانه عوارض دارنو اکثریت میرن سمت اصلاح سبک ولی من ...

من خواهرامم داشتن ولی مشکل خاصی نداشتن تنبلی رو...فقط دکتر به خواهرم گفته بود نیم ساعت در روز پیاده روی آروم بکن

❤️هر اتفاقی که افتاده رو فراموش کن....فقط چند لحظه چشمات رو ببند....به صدای نفس هات گوش کن....یادت باشه زندگی خیلی کوتاهه....پس خیلی غصه ی اتفاقایی که تو زندگی میفته رو نخور....مثل یه خواب ببینش....❤️
2802
من که مجرد بودم کیست داشتم دکتر بهم قرص جلو گیری داد خوردم کیست رفع شد منظم بخوری سیکلت رو بهم نمیری ...

آهان ممنون...بعد نگفتن چیکار کنی که برنگرده؟

من که مجرد بودم کیست داشتم دکتر بهم قرص جلو گیری داد خوردم کیست رفع شد منظم بخوری سیکلت رو بهم نمیری ...

درمورد رژیم غذایی و اصلاح سبک چیزی نگفتن؟