2777
2789

برید درخواست بدید 

البته نمی دونم هنوز همینجوری هست روالش یا نه من حدود ده سال پیش پشتیبان بودم درخواست نوشتم بهم زنگ زدن یک دوره آموزشی فشرده بود بعد آزمون گرفتن از همون مطالب هم کتبی هم عملی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میصرفه بنظرتون؟ من فقط میخوام تایمام پر شه و اینکه دانشجوعم ...

الان سیستمش خیلی با زمان ما فرق کرده اطلاع ندارم 

زمان ما ظاهرا کار سختی نبود ولی عملا کل تایمم رو می گرفت همه اش تو خونه تلفن دستم بود صحبت می کردم

میصرفه بنظرتون؟ من فقط میخوام تایمام پر شه و اینکه دانشجوعم ...

سلام عزیزم نمیصرفه حقیقتا چون کار ازتون میکشن و در ازاش خیلی حقوق ناچیزی میدن 

اگر رشته دانشگاهتونم نسبتا سخته دیگه خیلی وقتت پر میشه

🌱🤍
سلام عزیزم نمیصرفه حقیقتا چون کار ازتون میکشن و در ازاش خیلی حقوق ناچیزی میدن اگر رشته دانشگاهتونم ن ...

من چون خودم رتبمو از ی رتبه افتضاح رسوندم به ی رتبه خوب خواستم مشاوره هم بدم... ولی نمیدونم چطوری حقیقتا😐گفتم شاید قلمچی گزینه خوبی باشه که نیست انگار

خیلی ممنونم ازتون❤️

من چون خودم رتبمو از ی رتبه افتضاح رسوندم به ی رتبه خوب خواستم مشاوره هم بدم... ولی نمیدونم چطوری حق ...

سلام چه رتبه ای رو تغییر دادید ؟الان چه دانشگاهی میخونید؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
دبیری فرهنگیان

خوبه ؟راضی هستید؟

دبیر چی هستید؟ایا واقعا لذتبخش هست بودن توی دانشگاه؟

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
خوبه ؟راضی هستید؟دبیر چی هستید؟ایا واقعا لذتبخش هست بودن توی دانشگاه؟

هنوز دانشجوعم

بااینکه مختلط نیست ولی از تک تک روزهای دانشگاه لذت میبرم... کاملا سازگار با روحیاتمه

جوی که دوست دارم اونجا حاکمه دارم فکر میکنم بعد فارغالتحصیلی قطعا افسرده میشم...

هنوز دانشجوعمبااینکه مختلط نیست ولی از تک تک روزهای دانشگاه لذت میبرم... کاملا سازگار با روحیاتمهجوی ...

پس دعاکنید برای منم همین طوری باشه لطفا حتما من رو توی دعا هاتون یاد کنید ممنونم 

2801