2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون رو دوست داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 92 پست

دوست داشتن تا ی حدی جوابه ولی از ی جایی ب بعد دیگه ظلم ب خودیه خاله من ۲۰ ساله داره با شوهر معتادش میسوزه و میسازه قشنگ ۱۰ سال پیرتر از سنش میزنه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نمیدونم یبارم از بالاپله ها زرورق از دستش افتاد که رد سوختگی داشت الانم خیلی مشکوکه اما کاملا عادیه ...

اشتهاش کمتر میشه 

یبوست و اوایل مصرف ببخشید اسهال 

گاهی حالت تهوع 

زیادی سرخوشه بدون اظطراب 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

دوست داشتن تا ی حدی جوابه ولی از ی جایی ب بعد دیگه ظلم ب خودیه خاله من ۲۰ ساله داره با شوهر معتادش م ...

اونایی که با ادم معتاد زندگی کردن یا میکنن فرشتن 

شاید چون بینشون نبودی ندونی چه عذابیه اون زندگی

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
نمیخواهم ناامبدت کنم متاسفانه مافیای مواد همه جا هست ومغزی که شل شده دیگه شده مثل یه ظرف چینی شکسته ...

اشتباه محض . کمک این افراد بشه و اصولی ترک کنن و اصولی تر دوره ترک رو ادامه بدن میتونن دووم بیارن و دیگه سمت مواد نرن . البته که فقط و فقط شرایط روحی خوب این امکان رو فراهم میکنه 

ربطی به اراده نداشتن و یا اینکه اگه ما رو دوست داشت میزاشت کنار نداره 

یه فرایند پیچیده اعصاب هست که اجبار میکنه فرد دوباره مصرف کنه . فرمان مغز هست و واقعا نمیشه بهش بی توجه بود خیلی انرژی لازمه تا به فرمان مغزت گوش ندی

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
2802
یه جلساتی هست برای این افراد که بد از ترک دچار نشن اونجا عضوش کن دیگه سمت اعتیاد نمیره

چند وقتی میرفت و زیر نظر مشاور بود

شوهرم شیره مصرف میکنه قصد ترک کردن هم نداره خسته شدم،  دو تا بچه دارم نمیدونم چیکار کنم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
چرا باید اونجا باشه مگه نمیدونی توپ بازی زمین بازی مکان بازی یار بازی تمام

زندان 

عزمزمه عموی من الان ۱۱ ساله که پاکه .مطمئنم با این عشقی که شما بهش میدی حتما میتونه وباهم از این چال ...

امیدوارم عزیزم ❤🥲🤲

شوهرم شیره مصرف میکنه قصد ترک کردن هم نداره خسته شدم، دو تا بچه دارم نمیدونم چیکار کنم

تا حالا کمپ نرفته ؟

اشتهاش کمتر میشه یبوست و اوایل مصرف ببخشید اسهال گاهی حالت تهوع زیادی سرخوشه بدون اظطراب

عزیزم انجمن نارانان یه فرد معتبر به من معرفی کرد پیگیری کن من عضوش نیستم تعریفشو شنیدم . 

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
2801