2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردین

231 بازدید | 35 پست

یکسال و نیم هست که خونه ی پدرم نمیرم ، چون سر ی موضوعی تا پای طلاق رفتیم و برگشتم 

نیاید بگید نباید بقیه رو با اطلاع میکردی چون خیلییییی مفصله و صد درصد هم حق داشتم که مطلع کنم و خیلی جزییات داره 

خودم هم فکر نمی‌کردم برگردم ولی درست دو روز مونده ب جدایی برگشتم با ابراز پشیمونی های مکررررررررررررر و التماس های بیش از حد شوهرم ... 

قبلش هم مشکلی نداشتیم و زندگیمون خیلی رو روال بود 

اما موقع برگشت پدرم داد و فریاد کرد و گفت نباید برگردی و یه جورایی با بی احترامی حرف زد باهام و منم دیگه نرفتم خونه شون ...

فقط مامانم میومد اینجا .. 

حالا جوری هست که مامانم مدام میگه بیا خونه و جذشتو ... و ارزوشه برم .. 

ولی خب غرورم اجازه نمیده .. برم خونه ی بابام 

شما بودید چیکار می‌کردید ؟؟ اصلا می‌رفتید جلو برا آشتی ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره برو پدرت بخاطرخودت دادوفریادکرده ازعصبانیت چیزی بزبون اورده اگرخدای نکرده سرناخنش زخم شه تاقیامت خودتونمیبخشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چرا ؟

هرچی باشن پدر مادرمن و بهترین تکیه گاه قطعا سر چیزی که بخاطر خودم بوده کنارشون نمیزارم

تمامِ من،حلالِ یک لحظه بودنت ֶָ֢➰💜  انتظار از عشق قوی تره این یعنی عاشق که باشی ممکنه نرسی اما منتظر که باشی حتما میرسی (:

اون یسالونیم مهمونت کرد درحالی که بهش پناه برده بودی و الان راحت میذاریش کنار؟میدونم بعضی حرفا قلبو میشکنن و میسوزونن ولی بازاگه شوهرت رهات کرد اچنجاپناه میبری و باخجالت پس تادیرنشده پل های پشت سرتو خراب نکن و برو اشتی کن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اون یسالونیم مهمونت کرد درحالی که بهش پناه برده بودی و الان راحت میذاریش کنار؟میدونم بعضی حرفا قلبو ...

نه گلم یکسال و نیم نبود که 

کلا ۴۵ رو اونجا بودم 

میگم یکسال و نیم گذشته از اون موضوع 

پس غرورم چی ؟

غروربذارکنار قبل اینکه دیربشه  بعدهم غرورمعنانداره وقتی مادرت ازت خواسته بری خونش

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
غروربذارکنار قبل اینکه دیربشه بعدهم غرورمعنانداره وقتی مادرت ازت خواسته بری خونش

خب یعنی اگه مامانم نمیگفت، نباید میرفتم ؟؟ 

آخه مامانم از همون اول منطقی رفتار کرد گفت زندگی خودته تصمیم با خودت 

ولی بابام نه...‌

پس غرورم چی ؟

واقعا ارزشی داره؟تعجب میکنم غرور اونم مقابل پدرمادری که بزرگت کرده چه معنی و ارزشی میتونه برات داشته باشه 

توهم غرور پدرتو خرد کردی وقتی برگشتی خونت 

وقتی بخاطر تو وحمایت ازتو توروخونش نگه داشت و به شوهرت پشت کرد و اخرسر برگشتی خونت غرور پدرت هم شکست ولی تو ندیدی 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خب یعنی اگه مامانم نمیگفت، نباید میرفتم ؟؟ آخه مامانم از همون اول منطقی رفتار کرد گفت زندگی خودته تص ...

بایدمیرفتی اماخیلی غرورم چکارکنم گفتم بخاطرمامانت غروربذارکنار  بنظرمن پدرومادردونعمت نایابن بایدقدربدونیم  

واقعا ارزشی داره؟تعجب میکنم غرور اونم مقابل پدرمادری که بزرگت کرده چه معنی و ارزشی میتونه برات داشته ...

یعنی بیومدم زندگیم رو خراب بکردم بخاطر اینکه پدرم غرورش نشکنه ؟!؟!. 

آیا نباید منطقی تر رفتار میکرد وقتی من خواستم برگردم سر زندگیم ؟؟ 

2801