2777
2789

سلام به همگی

سعی میکنم خلاصه بگم

من ده دوازده سالی میشه ک ازدواج کردم

خانوادم خیلی با ازدواجم مخالف بودن الانم تا مشکلی پیش میاد میزنن تو روم ک خودت خواستی این پسره لایق ما نبود

متاسفانه یا خوشبختانه فرزندی هم نداریم چون شوهرم مشکل داره و هیچوقت درست و اصولی درمان نکرده

الان مشکلم اینه ک خانوادم میگن باید از شوهرت طلاق بگیری وگرنه اسم ما رو دیگه نیار دلایل خاص خودشون رو دارن ک توضیحش خیلی مفصله….

خودمم چندین بار از شوهرم خیانت در حد چت و تماس تلفنی دیدم بارها و بارها ازش پنهانکاری مالی دیدم تو این یک سال اخیر (ولی ب خانوادم حرفی نزدم)

تو یک سال اخیر توهم میزده ک من باش دشمنی دارم 

شوهرم توهم میزنه ک از تمام مردم دنیا سرتره در حالیکه هزارتومنم تو جیبش نداره ولی نمیدونم چجوری خودش رو میلیاردر تصور میکنه……

ولی وقتهایی ک کنار همدیگه ایم با وجود تمام مشکلات مالی و اخلاقی و رفتاری ک باش دارم، باز وقتی پیششم حالم خیلی بهتره

الان چندروزه ندیدمش چون خانوادم اجازه نمیدن ب حدی دلتنگشم ک نمیتونم وصفش کنم

واسه اینکه خونه بگیره و بریم سرخونه زندگی خودمون دارم لحظه شماری میکنم

ولی وقتی عاقلانه فکر میکنم ادامه زندگی باش توهین ب شخصیت خودمه

شوهرم خیلی ادعای عاشقی داره

وقتی پیش همیم جوری بام رفتار میکنه انگار دخترشم(ولی وقتی عصبانی میشه ی روی دیگه داره)

نمیدونم چرا اینقدر از طلاق و برگشتن ب خونه مادرم بیزارم

مگه اینهمه مدت کجا زندگی میکردین؟ برین مشاوره

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

این ده سال کجا زندگی میکردید که تازه خونه بگیره برین سر خونه زندگیتون؟

مهمترین بخش موضوع هم دلایل خانوادته که همونو نگفتی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اگ دلایل خونوادت منطقی باشه وپشتت وایسن طلاق بگیری بهتره

شوهرت آدم خودخواه و مغروری هست ک حتی حاضر نیست بره درمان بشه تورو از مادر شدن محروم کرده

بنظرم تکیه کردن ب کسی ک سابقه خیانت داره اشتباهه

از خونوادت طرد میشی تکیه میدی ب شوهرت. فردا پس فردا هم میبینی با یکی توی ارتباطه‌. اونوقته ک دنیا رو سرت آوار میشه و حرفتو ب کسی نمیتونی بزنی و هیشکی پشتت نیست

این ده سال کجا زندگی میکردید که تازه خونه بگیره برین سر خونه زندگیتون؟مهمترین بخش موضوع هم دلایل خان ...

این توضیح رو بدم

ک بخاطر ندادن اجاره خونه دیگه نمیتونیم بریم خونه خودمون صاحبخونه گفته وسایلتون رو میندازم بیرون(صد تومن ازمون طلب داره) قرادادمون هم تمام شده پول جا ب جایی نداریم

خانوادم این موضوع رو فهمیدن و واسه همین دیوانه شدن ک مگه میشه ی مرد اینقدر بیخیال باشه و فقط امروز و فردا کنه

میگن زمینش رو بفروشه خونه بخره بعد بیاد ببرتت اگر میخوای

این توضیح رو بدمک بخاطر ندادن اجاره خونه دیگه نمیتونیم بریم خونه خودمون صاحبخونه گفته وسایلتون رو می ...

خوش بحالت اسی که خانوادت پشتت هستن من خانواده یی ندارم  وگرنه باکله میرفتم واس طلاق

لایک نکنید                      

من یه اخلاق بدی دارم همیشه به منفعت خودم فکر میکنم

ببینم حالم کجا خوبه کجا باشم بهتره 

اصلن به طرف مقابلم فکر نمیکنم‌ مثلا اگه طرف رک بهم بگه نمیخوامت برو باز میبینم چی به نفعمه خواسته طرف مقابلم‌مهم‌نیست😐

ای کاش بتونم این اخلاقمو درست کنم نه فقط موضوع طلاق کلی سرهر موضوعی به خودم فکر میکنم😔

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
2801