2777
2789
عنوان

آشتی با شوهر

2485 بازدید | 111 پست

پیرو تاپیکای اول توضیح دادم چی ب چیه و دیگه رازی به طلاق بودم و تو آخرین جلسه دادگاه گفت طلاق نمیده و منم محضری مهریم رو بخشیدم بلکه راضی بشه و شد اما ی ماه پیش دقیقا روزی که رفتم محضر برای امضای طلاق خیلی دیر اومد وقتیم اومد با چشمای خیس و ورم کرده اما یکمم دلم نرم نشد گفت طلاق نمیدم و میخوامت و چندتا بزرگای فامیل رو اورد و موندم تو منگنه واقعا و قبول کردم... خودش هم چون مهریم رو بخشیده بودم ۴۰۰ سکه مهرم کرد و کارای محضرم کرد و خلاصه آشتی کردیم یه ماهه ولی مسئله مهم اینه اصلا دیگه دوسش ندارم خیلیم مهربون و آقا شده ولی مهری نداره برام و جمعه هم تولدشه و اصلا نمیدونم جشن بگیرم براش نگیرم چه کنم 

علت طلاقتون چی بود

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

2802

فک کنم دلیل اختلافاتون خانواده ها هستن نه خودتون؟؟؟ 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 نصف نی نی سایت منو با امضام میشناسن من همونم هاااااا اما با کاربری جدید بقیه همه فیکن😌😌😌
علت طلاقتون چی بود

خودش یهویی ول کرد رفت برای همین مهری نداره برام مادرش براش دختر دیگه ای رو در نظر داشت و اونم منو میخواست اما بالاخره حرفای مادرش کارساز شد و ول کرد منو حالا اومده چیو جبران کنه

زندگی که نه عقد بودیم و قراره شب یلدا عروسی بگیریم شوهرم خیلی خوب شده ولی مادرشوهرم ن

به کتفت

یه چیزی بگم تجربه خودمه

یه کاری نکن بعدا پشیمون شی 

از اینکه شوهرت اقا و خوب و مهربون شده نهااایا استفاده رو کن بذار جذبت بمونه با سیاست بذار همینجوری بمونه

یه روزی نشه بگه ای کاش طلاقش داده بودم

نذار بفهمه دوسش نداری

کم کم مهرش ب دلت میشینه

ولی این مدلش و خراب نکن 

یه کاری کن روز ب روز بیشتر عاشقت شه

اینطوری هم زندگیت قشنگتر میشه هم مادرشوهرت میشینه سرجاش...

مثل اینکه دوست داره نزار با یک عشق یک طرفه عذاب بکشه خاطره های خوب بساز باهاش تا تموم تلخی های قبلی کم رنگ بشه به نظرم گذشته رو فراموش کن از الان یه زندگی خوب و باهم شروع کنین

به کتفتیه چیزی بگم تجربه خودمهیه کاری نکن بعدا پشیمون شی از اینکه شوهرت اقا و خوب و مهربون شده نهااا ...

اره منم خوب باهاش تا میکنم به روش نمیارم همین دیشب عروسی فامیل دعوت بودیم فقط بخاطر اینکه هزینه لباس و ارایشگاه رو شوهرم داد و باهم رفتیم تالار مادرشوهرم حتی جواب سلامم نداد به دل داره شوهرم گربه رو دم حجله بکشه

فقط مادرشوهرم چون اصلا موافق نبود و شوهرم بشدت وابسته به مادرشه

خدا لعنت کنه اینارو بگو تو که ایقده وابسته پسرتی زنش میدی چکار بذارش ور دل خودت دوتایی باهم پیر بشین

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 نصف نی نی سایت منو با امضام میشناسن من همونم هاااااا اما با کاربری جدید بقیه همه فیکن😌😌😌
2801