2777
2789
عنوان

تا حالا اختلال شخصیت خودشیفته دیدین چجوری هستن🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2170 بازدید | 166 پست
وای اره شوهر من نماز خون و در ظاهر آدم با خدا و به پارچه آقا در ظاهر دیگران در واقعیت تو زندگی مشترک ...

اداشه وا اسی خوبی چقدر ساده ایی من دوستی دارم قرتی ولی وقتی میره تو فامیلای مدهبیشون یجوری ادای مذهبیا رو در میاره فکر میکنی هر ماه میره کربلا همش الکی میگه خدا خدا حرف خدا میزنه بعد میاد بی حجاب میشه مثل همیشش ،چقدر زنا ساده ان مردا بخاطر همینه تو جمعهاشون میشینن میگن زنا خ رن حالیشون نیستا چقدر اختلاسگر نماز میخوند و روزه میگرفت باورم نمیشه ما زنا خیلی ساده اییم خیلی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا فکر نمیکنم با دارو درمانی هم حتی درست بشه حتی تو قیافشم تاثیر گذاشته و زشتش کرده

اره مال منم خیلی ترسناک شده،وقتی ک پیشش بودم اصلا احساس امنیت نداشتم،هر حرفی هم ک میزنن بهش سریع عصبی میشه و انگار میخواد طرفو خفه کنه

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
داره باهات بازی روانی میکنه مردا اینارو بهم یاد میدن چقدر ساده ایی روحو روانتو نابود میکنه بعد یا با ...

ای وای دقیقا همین هستش عزیزم یعنی قایمکی من خیانت و اینا هم میکنه اگر خودشیفته باشه ؟

2802
چجوری تخریب شخصیتش کنم جلو دیگران یا فقط خودمون هستیم؟

اصلا ازش تعریف نکن رفتار خودشو براش بکن ادم حسابش نکن ولی موذی باش عین خودش چجوری از درون پوکت میکنه اونجوری اسی  حتما قبلا خیلی چسش کردی و لوسش کردی و لی لی به لالاش گذاشتی ،شوخرت یکی یدونه نیست ؟

اداشه وا اسی خوبی چقدر ساده ایی من دوستی دارم قرتی ولی وقتی میره تو فامیلای مدهبیشون یجوری ادای مذهب ...

خیلی سادگی کردم واقعا میگم کاش قبل عقد جدا میشدم نمیدونی چقدر فیلم یه پسر که تو رویاهام بود رو قشنگ بازی میکرد من فکر میکردم خدا چقدر منو دوست داشته اینو گذاشته سر راهم فردای عقد که امضا رو زدم شد یه آدم دیگه 

با دارو درمان میشن؟

خیر هیچ درمانی نداره خودشیفتگی اگر ثابت شد خودشیفته هست فقط جانت بردار فرار کن

elhambizhand این پیج ببین متوجه میشی هست یا نه 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
به نظر من شدیدا باید تخریب شخصیتی بشن یعنی مدام و هر ثانیه تخریبشون کرد تا جایی که کوچکترین اعتماد ب ...

اتفاقا خودشیفته ها اعتماد به نفس خیلی پایینی هم دارن 

مثل یه بادکنکن یه سوزن بزنی بادشون خالی میشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اصلا ازش تعریف نکن رفتار خودشو براش بکن ادم حسابش نکن ولی موذی باش عین خودش چجوری از درون پوکت میکنه ...

چشم عزیزم مادرش و خواهراش نمیدونی چه لی لی به بالاش میزارن منم گفتم اونا اینجورین منم انجام بدم بخدا از خانوادش براش بیشتر کردم ولی قشنگ میگه تو کاری برای من نکردی بچه آخره خانواده هم هست خودشو همش لوس می‌کنه و دنبال توجه هست بعد نکنی انواع و اقسام حرف رو به آدم میزنه جوری بازگیر خوبی هست من برای مشکلمون و دعوا رفتیم مشاوره همرو از دم گول زد همشون گفتن چه پسر خوبیه مشکلی نداره همینجور مونده بودم

خیلی سادگی کردم واقعا میگم کاش قبل عقد جدا میشدم نمیدونی چقدر فیلم یه پسر که تو رویاهام بود رو قشنگ ...

وای منم همیشه خداروشکر میکردم بابت همسرم، شما یه روز بعد عقد تغییر کرد،من دم دمای عروسی،  شب قبلش پیشم بود مثل همیشه بود و ابراز علاقه کرد اما صبح روز بعد،شد یه آدم دیگه

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
2801