2777
2789

چرخ میده در قابله و اینجور چیزارو😐😐الیته بعضی روزا بیشتر بعض کمتر

پیش اومده ک چند روزیم انجام نده

نزدیک به دو سالشهـ

علایم اوتیسم چیاس دیگه

این کاربری دست دو نفر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ولکن بچه رو😂طبیعیه۲ ساله در حال کشف محیط اطرافههیچیش نیست

اخه همش قر میده در انواع قابلمه ها رو و بعضا عصبی هم میشه از این کار😐

اسباب بازیاشم میچینه رو در قابلمه و همه رو باهم قر میده😐😐ولی خدایی حرفه ای قر میده ها

گوشه گیره نمیتونه درست با بقیه ارتباط بگیره  توی تکلم مشکل داره چیزای تکرار شونده مثل ماشین لباس شویی پنکه به خودش مشغول میکنه ... 

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
اخه همش قر میده در انواع قابلمه ها رو و بعضا عصبی هم میشه از این کار😐اسباب بازیاشم میچینه رو در قاب ...

خب منم هنوزم میچرخونم در قابلمه رو ..تازه ی اسباب بازیم فکر کنم یه جور فر فره هستش برا همین بازیه

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
گوشه گیره نمیتونه درست با بقیه ارتباط بگیره توی تکلم مشکل داره چیزای تکرار شونده مثل ماشین لباس شوی ...

نه اتفاقا خیلی زبل و بجوش هست

البته ماشین لباسشویی هم نظرشو جلب میکنه!!

حرفم ک فعلا در حد چند کلمه میگه

خوب چیاس علایمش و از چند سالگی شروع میشه؟با حرکات دستم بعضی وقتا زیاد بازی میکنه

ببین اوتیسم یعنی درخود ماندگی، اصلا نمیتونن با اطراف ارتباط برقرار کنن، توی عالم خودشونن، یه کارهایی میکنن تحملشون خیلی سخته

لطفا تا یه کم شیطنت از بچه هاتون دیدین از این فکرها به سرتون نزنه، خدا بچه سالم بهتون داده، قدرشو بدونید.

اخه همش قر میده در انواع قابلمه ها رو و بعضا عصبی هم میشه از این کار😐اسباب بازیاشم میچینه رو در قاب ...

عادیه

یه نشونه ساده میگم

حالا البته کوچیکه شاید نفهمه

یهو اشاره بزن بگو عه جوجو رو لب پنجره

پنجره رو با دست نشون بده

ببین سریع برمیگرده پنجره رو ببینه

یا صداش میکنی بهت توجه میکنه

اگر اره

هیچیش نیس

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

عادیهیه نشونه ساده میگمحالا البته کوچیکه شاید نفهمهیهو اشاره بزن بگو عه جوجو رو لب پنجرهپنجره رو با ...

اره سریع بر میگرده

گاهی خودش گنجشک های لب پنحره رو ب من نشون میده و شدیدا ذوق میکنه (حتی موقعی ک یک سالش بود)