2777
2789
عنوان

ازدواج معلم و پزشک

841 بازدید | 47 پست

سلام 

ما امروز یه دور همی حدودا ۳۰نفره داشتیم که همه بالای ۲۰سال سنیم

و همه مون یا دانشجو یا فارغ التحصیل رشته های پزشکی ،پرستاری ،دندان و دارو ایم 

بحث معیار های ازدواج شد 

آقایون که پزشک بودن همشون به جز یه نفر دنبال کیس ازدواج با شغل معلم میگشت 

اره گفتم اینجا بگم خلاصه اگر دوست دارید با پزشکا ازدواج کنید برید فرهنگیان

پی نوشت : بحثش پیش اومد که پزشک بهتره با پزشک باشه ،هر شغلی با هم شغلی خودش ازدواج کنه 

که یه بنده خدایی گفت دخترایی که پزشکی میارن اصلن پسرای پزشک رو ادم حساب نمی کنن و خودم تا حدی در حیطه کاریم شاهد این موضوع بودم 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

خب الان یعنی چی

آقا دنبال پزشک نباشید

من ت نی نی سایت دیدم هر‌کی شوهرش پزشک میناله😅

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

اولین باره همچین چیزی میشنوم ، اطرافیان ما که هر دو پزشک بودن و اتفاقا جزو معیارهای مهمه هر طرف پزشک بودن طرف مقابل بود

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

پزشکی و پزشک شدن تو این دوران خیلی چیز شاخی نیستاا که اینطوری زیرپوستی پزشو میدی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

برعکس شما چندین ساله با پزشک در ارتباطم شغل و رشتم کادر درمانه اتفاقا نود درصد کادر درمان با معلم ازدواج نکردن و نمیخوان بکنن با پرستار دیدم 

من خانه دار بیشتر دیدم تا معلم ک با پزشک ازدواج کنه 😂

فقط یه خانم بدبخت شغل آیندشو طبق شوهر احتمالی آیندش انتخاب میکنه

چقدر بعضی نینی سایتیا بدبختن ادم متاسف میشه برای همچین جامعه ای

کوردم و کوردستانیم...یک روز از راهی که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی...*درخواست دوستی نده لطفا*

من خودم بابام پزشکه ولی خوب دوست ندارم واقعا با پزشک ازدواج کنم

بالاخره چالشای خودشو داره

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

اره همینه دیگه

اکثررمردها با هر شغلی چه شغل های آزاد چه خدماتی چه کارمند از هر ارگانی چه کادر درمان دنبال خانم معلمن

چیز عجیبی نبود. همیشه همین بوده

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید

من پزشکم و با مهندس ازدواج کردم، استادام هرکی میشنوه میگه چه کار خوبی کردی با پزشک ازدواج نکردی

نه که ادم های خوبی نباشن فقط دو تا پزشک زندگی براشون سخت میشه وقتی یکیشون هس اون یکی نیس و ...

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷

قابل توجه مادر شوهر من که واسه پسرای لیسانسه دانشگاه ازادیش دنبال زن پزشک و دانشجوی پزشکی میگشت.اخرش هم عروساش دانشگاه ازادی در اومدن اونهم لیسانس.غیر از خودم که ارشد برق و ارشد بالینی دارم  اونهم دولتی و شوهرم پزشکه😂😂😂😂😂

2801