هفته دیگه پنجشنبه مهمونی دعوتیم خانواده مادری اصلا ازشون خوشم نمیاد میرم خونشون کلا اخم دارم یا باهاشون حرف نمیزنم ولی با این حال بازم باهام حرف میزنن و مخصوصا یک فرد بخصوص که تو همچی دخالت میکنه هی میپرسه روزی چند ساعت میخونی مثلا میگی ۶ ساعت میگه وای رتبه اول کنکور ۱۳ ساعت میخوند اونم مفید تو فک نکنم ۶ ساعتت مفید هم باشه یه داداش دارم امسال میره ششم میگه این از تو تلاشش بهتره مشاورت کیه آزمون چی میزنی کلاس چی میری و ....
خلاصه میخام نرم هم باید یه جنگ جهانی قبلش بکنم آیا بشه خونه بمونم یا نشه مامانم که حاضره بخاطر فامیلاش هر کاری بکنه کل زندگیمم بهشون میگه😐
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اگه خیلی رفت رو مخت، بهش بگو آدما با هم متفاوتن، کاری رو انجام میدم که من از زندگی لذت ببرم، بعدش جاتو عوض کن
دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیهای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂↔️متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو میپویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️لطفا درخواست دوستی ندید، چه خانوم چه آقا؛ درخواستارو قبول میکنم اما بد برخورد میکنم😊ازت متنفرم مامان🙂مذهبی نیستم و دلمم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تاپیکای لبخندمو(🙂) لایک نکنید لطفا